Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 24-07-2002
Persberichten district Maastricht (RKey; 13.45 u) Woensdag, 24 juli 2002

District Maastricht

Maastricht; ingebroken
Afgelopen dinsdagmorgen werd een inbraak ontdekt in een cafe aan het Koningin Emmaplein in Maastricht. Inbrekers zijn die maandag op dinsdagnacht door forcering van een toegangsdeur het cafe-pand binnengedrongen en hebben enkele speelautomaten opengebroken. Daaruit werd het speel/kleingeld gestolen waarmee de inbrekers er vandoor zijn gegaan.
Bestek, cassettebandjes, een broodrooster en een waterkoker. Dat was de buit bij een inbraak die afgelopen dinsdagmiddag werd ontdekt in een woning aan de Heugemerweg in Maastricht. Inbrekers zijn de woning via een raam binnengekomen en hebben vervolgens deze goederen gestolen.
Afgelopen nacht, dinsdag op woensdagnacht is ingebroken in een snackbar aan de Ambyerstraat-Noord in Maastricht. Inbrekers zijn door vernieling van een ruit (ingegooid) de snackbar binnengedrongen en zijn met de kassa (red; het is bij voorlichting nog niet bekend of en hoeveel geld erin zat) aan de haal gegaan. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.

Geulle; inbraak
Afgelopen dinsdagmiddag werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Westbroek in Geulle. Inbrekers zijn via de achterzijde de woning binnengedrongen en hebben sieraden en geld (een paar honderd Euro) gestolen. Bij de politie is aangifte gedaan en die stelt een nader onderzoek in.