Ingezonden persbericht

a3fe6d.jpg
Datum: Haarlem, 24 juli 2002

Onderwerp:

Winnaar bekend van RSM Intermediair Scholarship Competition 2002

Het jaarlijkse stipendium van 30.000 dat Intermediair onder de naam 'RSM Intermediair Scholarship Competition' in het leven heeft geroepen, is in het eerste jaar gewonnen door Mark de Jong (28), werktuigbouwkundig ingenieur opgeleid aan de TU Delft. De winnaar zal vanaf begin oktober 2002 de vijftien maanden durende fulltime opleiding tot Master of Business Administration (MBA) aan de Rotterdam School of Management (RSM) volgen.

De RSM Intermediair Scholarship Competition zal voortaan jaarlijks worden gehouden en is toegankelijk voor abonnees van het weekblad Intermediair en van geregistreerde leden van www.intermediair.nl. Kandidaten moeten aan de geldende criteria voor toelating tot een MBA voldoen, waaronder het bezitten van minimaal een bachelor-diploma en het afleggen van de standaard Graduate Management Admission Test (GMAT).

Leiderschap
Robert van Loon, uitgever van Intermediair over de RSM Intermediair Scholarship: 'De Competition past in ons streven om via uiteenlopende kanalen jonge afgestudeerden, werknemers en ondernemers te ondersteunen bij hun streven naar kwaliteit en professionaliteit. Wij hebben bepaald dat de jury sterk let op de bewezen leiderschapskwaliteiten van kandidaten. Mark de Jong is een zeer gedreven en getalenteerde eerste winnaar. Wij wensen hem veel succes bij het volgen van de pittige RSM MBA.'

De 28-jarige Mark de Jong, na zijn studie in Delft woonachtig te Rotterdam, verruilde begin 2001 zijn eerste technische baan voor een meer op algemeen management gerichte functie als business analist van energiebedrijf Starkrafts Market BV. De fulltime opleiding aan de RSM ondersteunt zijn streven om zich te ontwikkelen tot hooggekwalificeerde business manager. De 30.000 prijzengeld zijn bedoeld om de winnaar te helpen bij het dekken van de kosten van inschrijfgeld ( 3000), boeken, laptop en algemeen levensonderhoud.

RSM Intermediair Scholarship Competition is het eerste stipendium van RSM waarvoor Nederlanders zich kunnen kwalificeren. RSM kende reeds jaarlijkse stipendia toe aan een Duitse, een Taiwanese en een Turkse kandidaat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Saskia Beugel, marketing manager lezersmarkt Intermediair, telefoon 023-546 3955.

Intermediair
Postbus 420
2003 EA Haarlem
t (023) 546 39 55
f (023) 546 52 21
e info@intermediair.nl

Intermediair
Intermediair brengt hoger opgeleiden en werkgevers op de meest effectieve manier met elkaar in contact. Door de combinatie van Intermediair Weekblad, Intermediair.nl, Starters, het Jaarboek en trainingen genereert Intermediair een hoog bereik onder zowel startende hoger opgeleiden als hoger opgeleiden met werkervaring (al dan niet actief op zoek).