PLANET MEDIA GROUP

Eerste aantrekkelijke domeinregistratie voor consumenten

Eerste aantrekkelijke domeinregistratie voor consumenten

Je eigen homepage onder domeinnaam bij Planet Internet

Amersfoort, 24 juli 2002 - Vandaag introduceert Planet Internet de dienst Budget Hosting, een combinatie van domeinregistratie, e-mailen onder domein en domeinhosting (waarbij domeinhosting bestaat uit een verwijzing naar een personal page). Door op eenvoudige wijze deze totaaloplossing te bieden, wordt het nu ook voor consumenten aantrekkelijk homepages onder domeinnaam te registreren. Met de nieuwe dienst op www.planet.nl/budgethosting speelt de provider in op de tendens dat klanten steeds actiever invulling geven aan eigen homepages en eigen emailadressen. Planet Internet is de eerste grote internetaanbieder die hiermee domeinregistratie voor iedereen aantrekkelijk maakt.

Met Budget Hosting kunnen klanten op een eenvoudige, snelle en aantrekkelijke manier een plaats op internet verkrijgen. Via een zelf gekozen domeinnaam is de eigen homepage bereikbaar en onder dezelfde domeinnaam kunnen gratis e-mailadressen aangemaakt worden.

Budget Hosting kost slechts EUR 3,99 per maand en éémalig EUR 20,00 aan administratiekosten. Na aanvraag is alles binnen een dag geregeld.

Naast Budget Hosting biedt Planet Internet ook domeinregistratie, e-mail onder domein en website hosting speciaal voor professionals www.planet.nl/professioneel.

Over Planet Internet
Planet Internet is één van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl) in Amersfoort, dochter van KPN.