Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 24-07-2002 2e persbericht 24 juli 2002

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Drie aanhoudingen
Woensdagmiddag om 12.00 uur zijn op de Demer drie inwoners van Amsterdam aangehouden. Beveiligingsmedewerkers zagen dat de drie in het bezit waren van een envelop met daarin diverse creditkaarten. Door hen werd de politie gewaarschuwd die de drie verdachten, een 28-jarige vrouw en twee mannen van 30 en 43 jaar, aanhield. Bij controle bleek dat zij in het bezit waren van diverse nieuw gekochte kledingstukken die waren betaald met niet op de naam van de verdachten staande creditcards. Bij fouillering van de verdachten zijn 7 creditcards en een vervalst rijbewijs inbeslaggenomen. De verdachten zijn ingesloten en inverzekering gesteld. De aangetroffen goederen zijn inbeslaggenomen.

Helmond: Tasjesroof
Woensdagmorgen omstreeks 11.00 uur is op de Torenstraat een 37-jarige Helmondse, door twee jongens op een bromfiets met een zwarte helm op, van haar tas beroofd. De daders trokken in het voorbijrijden de tas van het slachtoffer van haar schouder en reden er mee weg. In de tas zaten onder andere een portemonnaie met ongeveer 300 euro, een winkelpas en wat kleine spullen.

Nuenen: Woninginbraak
Uit een woning aan de Larikslaan zijn dinsdag tussen 14.00 en 15.00 uur sieraden gestolen door een insluiper. Een raam en een deur van de woning zaten niet op slot. De bewoonster was op het moment van de inbraak thuis. Zij lag te slapen en werd plotseling wakker van een onbekend geluid. Toen ontdekte ze de inbraak.

Son: Inbraak in een bedrijf
In een bedrijf aan de Nieuwstraat is tussen dinsdagmiddag 13.30 uur en woensdagmorgen 07.00 uur een inbraak gepleegd. Men kwam het pand binnen door verbreking van een ruit aan de achterzijde. Uit het bedrijf is een laptop weggenomen.