Ingezonden persbericht

Interwoven benoemt Bob McNinch tot Vice-President Noord-Europa

Utrecht, 25 juli 2002 - Interwoven Inc. (Nasdaq:IWOV), leverancier van Enterprise Content Management-systemen (ECM), heeft Bob McNinch benoemd tot Vice-President Noord-Europa. In deze functie maakt hij deel uit van het managementteam voor Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). McNinch gaat de directe verkoopactiviteiten in de bestaande verkoopregio's in de Benelux, Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk aansturen vanuit het EMEA-hoofdkantoor in Ascot.

'Bob McNinch heeft uitgebreide ervaring in de ontwikkeling en het beheer van succesvolle verkoopactiviteiten en klantrelaties voor uiteenlopende technologiebedrijven in Europa. Deze ervaring is van groot belang om Noord-Europese bedrijven te overtuigen van het feit dat Interwoven beschikt over de kennis en vaardigheden om krachtige ECM-oplossingen te leveren', zegt Jan B. Nordhagen, Vice-President EMEA van Interwoven. 'In het huidige economische klimaat moeten we uitermate efficiënt zijn en tegemoet komen aan alle behoeften van onze snel- groeiende klantengroep in Noord-Europa.'

Voor dat McNinch bij Interwoven in dienst trad was hij in het Verenigd Koninkrijk Managing Director voor Netscalibur, een pan-Europese leverancier van internet business services. Hij beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in de Europese technologiesector en vervulde diverse managementfuncties bij Dell Computer, Tektronix, Apple en IBM.

Over Interwoven
Interwoven (Nasdaq: IWOV) is een belangrijke leverancier van Enterprise Content Management-software. Het Interwoven 5-platform voorziet in de complete content-levenscyclus inclusief content-processing, content-management, content intelligence, content-productie en content-distributie. Interwoven is de de facto standaard voor meer dan 1.000 internationale ondernemingen, waaronder ABN Amro, British Airways, Cisco Systems, General Electric, General Motors en Philips.

Interwoven heeft samenwerkings-overeenkomsten met de grootste leveranciers van bedrijfsapplicaties om haar klanten complete, collaborative bedrijfsapplicatieoplossingen te kunnen bieden. Interwoven heeft ruim 1.000 medewerkers wereldwijd, van wie ruim 100 in EMEA. Het Europese hoofdkantoor is gevestigd in Ascot in het Verenigd Koninkrijk. De Europese vestigingen staan in Parijs, München, Utrecht, Madrid en Stockholm.



Ingezonden persbericht