Miranda van der Voort PR-manager Benelux bij Tridion

Amsterdam, 25 juli 2002 - Tridion, leverancier van content management software, heeft Miranda van der Voort (30) benoemd tot PR manager voor de Benelux. Gezien haar achtergrond zal zij tevens verantwoordelijk zijn voor de traningsorganisatie en de planning van consultants.

Van der Voort, die in 1997 afstudeerde aan de Haarlem Business School, werkte drie jaar voor Totrax, een bedrijf dat gekwalificeerde Microsoft-trainers levert aan trainingsinstituten. Naast manager van de afdeling Kantoor & Financiën, was zij lid van het managementteam. Daarna was zij actief als consultant bij Vitae Nederland en recruiter bij Intrimacy.

"Tridion is een bedrijf met een uitgesproken enthousiaste en daadkrachtige cultuur. Via eerder werk was ik daar al eens mee in aanraking gekomen", aldus Van der Voort. "In deze functie kan ik mijn horizon verbreden terwijl tegelijkertijd mijn bestaande werkervaring benut blijft. Daarnaast is het prettig om bij een bedrijf te kunnen werken dat het, ook in deze matige economie, goed blijft doen."

Via tridion@whizpr.nl kunt u een hoge resolutie foto van Miranda van der Voort opvragen.

Over Tridion
Tridion is een toonaangevende Europese leverancier van geavanceerde, op XML gebaseerde web content managementsoftware. Met Tridions belangrijkste product, Tridion DialogServer, kunnen ondernemingen op een efficiënte en consistente manier content beheren, updaten en hergebruiken over een veelheid van websites en andere on line kanalen en businessapplicaties.

Tridion DialogServer gaat uit van een platformonafhankelijke architectuur op basis van componenten, die gebruikmaakt van open internetstandaarden zoals XML, COM+ en Java. Dit maakt een naadloze integratie met aanvullende businessapplicaties mogelijk.

Veel bekende multinationals gebruiken Tridion DialogServer als de basis van hun internetactiviteiten, waaronder ADAC, Akzo Nobel, AXA, Blackwell Publishers, Carrefour, Canon Europe, Garnier (Group L'Oréal), GE Access, ING Real Estate, KLM, Open University (UK), Puratos, Scania, Smurfit Communications, Unilever en Wolters-Kluwer. Het hoofdkantoor van Tridion is gevestigd in Amsterdam; het bedrijf heeft daarnaast nog kantoren in Barcelona, Brussel, Londen, München, Parijs, Stockholm en Zürich. Meer informatie kunt u vinden op www.tridion.com

Voor meer informatie
Tridion
Miranda van der Voort
020-2010500
miranda.vandervoort@tridion.com

Whizpr
Willemijn Vader
0317-410 483
tridion@whizpr.nl