Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 25-07-2002 2e persbericht van donderdag 25 juli 2002

Politieberichten

Eindhoven: Aanrijding met gewonde
Donderdagmorgen rond 6.10 uur raakten bij een aanrijding op de Mauritsstraat twee automo-bilisten gewond. Een 30-jarige automobilist uit Eindhoven reed over de Vonderweg komende uit de richting van de Mathildelaan. Hij verloor de macht over het stuur. Reed vervolgens over de tussenberm, kwam op de rijstrook voor het verkeer uit tegenovergestelde richting en botste tegen de daar rijdende 50-jarige automobilist uit Veghel. Beiden klaagde over nekpijn. Zij zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Bij controle bleek dat de Eindhove-naar gedronken had. Van hem is een bloedproef genomen. Een proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte met drugs aangehouden
Donderdagmiddag rond 13.45 uur vond naar aanleiding van ernstige overlast in de buurt een inval in een woning, gelegen boven een café, op de Narcisstraat plaats. Uit onderzoek is gebleken dat vanuit de woning werd gedeald. In de woning zijn 275 gram henneptoppen, ruim 78 gram hash, geld, een weegschaal en gripzakjes aangetroffen en inbeslaggenomen. De 46-jarige bewoner is aangehouden en voor onderzoek ingesloten in het politiebureau. Eerder dit jaar vond daar ook al een inval plaats in een illegale coffeeshop. De verdachte is toen aangezegd te stoppen met de verkoop van drugs.

Helmond: Verdachten aangehouden
Donderdagmorgen rond 11.25 uur is op de Kasteel Traverse een 31-jarige vrouw uit Deurne en een 45- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Zij dronken daar bier uit een blikje op een plaats waar dat verboden is. De Eindhovenaar nam een dreigende houding aan tegen de verbalisant. De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Waalre: Alcohol
Donderdagmorgen om 0.55 uur is op de Eindhovenseweg een 36-jarige automobilist uit Eindhoven aangehouden. Hij bleek gedronken te hebben. De man blies 1,35 pro mille. Zijn rijbewijs is ingevorderd Hij kreeg een rijverbod van 6 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Reusel: Inbraak in een woning
Afgelopen nacht is ingebroken in een woning op de Schepersweijer. Een ruit is vernield. Uit de het pand is een complete tuinset met parasol gestolen.

Veldhoven: Inbraak in een bedrijf
Afgelopen nacht is ingebroken in een bedrijf op het Meiveld. De voorruit van de toegangs-deur is vernield. Uit het pand verdwenen 7 dummy telefoons.

Beek en Donk: Snelheidscontrole
Donderdag tussen 11.05 en 12.55 uur is op de Gemertseweg een snelheidscontrole gehou-den. 1321 voertuigen zijn gecontroleerd. 14 daarvan reden sneller dan 80 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 99 km/u.