Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 25-07-2002 Persbericht Land van Cuijk

RIJBEWIJS SNELHEIDSOVERTREDER INGEVORDERD (Sint Anthonis)

Van woensdag op donderdag is het rijbewijs van een 26-jarige inwoner uit Nieuw Bergen ingevorderd na een grove snelheidsovertreding op de Provincialeweg in Sint Anthonis. De man reed na correctie 143 km/h, terwijl slechts 80 km/h was toegestaan. Proces-verbaal is opgemaakt.

ONDER INVLOED OP EEN LANDBOUWVOERTUIG (Mill)

Van woensdag op donderdag is een 28-jarige Udenaar op de Karstraat in Mill betrapt op het rijden onder invloed van alcohol op een landbouwvoertuig. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

SNELHEIDSCONTROLE MET LASERGUN (Landhorst)

Woensdagmiddag zijn bij een snelheidscontrole met de lasergun op de Grote Baan in Land-horst tien automobilisten bekeurd voor overschrijding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 125 km/h.

DIVERSE INBRAAKPOGINGEN IN WINKELCENTRUM (Cuijk)

Van woensdag op donderdag is geprobeerd in te breken in een viertal winkels aan het win-kelcentrum De Maasburgaan de gelijknamige straat in Cuijk. Bij een modezaak is de po-ging gelukt en is er een onbekend geldbedrag weggenomen. Vozer bekend is het bij drie andere zaken bij een poging gebleven. De aangiftes van deze winkeliers moeten nog worden opgenomen.