Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 26-07-2002 Persbericht district Maasland

POLITIE OSS HOUDT TWEE VERDACHTEN AAN VOOR INBRAAK IN AUTO (Oss)

Van donderdag op maandag heeft de politie Oss op de Gassstraat in Oss een 18-en een 23-jarige Nijmegenaar aangehouden als verdacht van een inbraak in een auto. De agenten trof-fen de mannen aan in de directe nabijheid van de auto, waarin was ingebroken. Van de auto was een ruit vernield en de autoradio was reeds gedemonteerd. Het tweetal is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

MANNEN BRENGEN AUTO NA PROEFRIT NIET TERUG (Nistelrode)

Donderdagmiddag hebben twee onbekende mannen bij een autobedrijf aan het Maxend in Nistelrode een groene Volkswagen Transporter T4 met het kenteken 12-VB-FV en het han-delaarskenteken FH-23-74 meegenomen voor een proefrit en niet terug gebracht. De garage-houder maakte een kopie van het rijbewijs van één van de twee mannen. Uit onderzoek is gebleken dat dit document waarschijnlijk was vervalst.

JONGEN (10) MISHANDELD DOOR ONBEKENDE JONGEN (Oss)

Donderdagmiddag is een tienjarige jongen uit Oss op de Berghemseweg in zijn woonplaats zonder enige reden mishandeld door een onbekende jongen. Het slachtoffertje was terplaatse met een paar andere kinderen, toen hem door de dader werd verweten dat hij hem uitge-scholden zou hebben. Toen het slachtoffertje zei dat dat niet het geval was, sloeg en schopte de onbekende jongen het slachtoffertje. Laatstgenoemde hield daar een aantal pijnlijke plek-ken aan over. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op de nemen met de politie Oss via telefoonnummer 0900-8844.