Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: assen 26-07-2002
persberichten vrijdagmiddag 26 juli 2002 Bert Visser 0592 - 383383 of 0651 - 611629

B>

Auto in sloot afrit A28

HOOGEVEEN - Een 28 jarige automobiliste uit Wijster liep vrijdagmorgen een nat pak op toen ze op de afrit Hoogeveen van de A28 met haar auto van de weg raakte en in de sloot belandde.

Volgens de vrouw begon de auto op de afrit te slippen en verloor ze de controle over het stuur. Hoewel de auto tot aan het dak in in het water stond heeft de vrouw kans gezien om via het raampje uit haar Astra te klimmen.

Sieraden buitgemaakt bij inbraak Eelde

EELDE - Bij een inbraak/insluiping in een woning aan de Burg. Strubbenweg in Eelde zijn donderdagmiddag tussen half twaalf en drie uur diverse gouden sieraden gestolen, waaronder twee horloges en een armband. Vanuit het buurtonderzoek vermoedt de politie dat er hier sprake is van insluiping. Getuigen spreken van een vrouw met blond haar en zwarte kleding. Haar lengte wordt geschat op ongeveer 1.60 meter. De vrouw zou geprobeerd hebben met de smoes dat ze naar haar witte poedel zocht, binnen te komen bij een buurvrouw.

Vier fietsen uit schuur gestolen

ASSEN - Uit een schuur aan de Hendrik de Ruiterstraat in Assen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag vier damesfietsen gestolen. Het gaat om drie fietsen met een groene kleur een een fiets waarvan de kleur wordt omschreven als dark frosteel.

Om in de schuur te komen is de toegangsdeur ingetrapt.