Ingezonden persbericht


Fluke Networks brengt PR-belangen onder bij Mills Hughes & Partners

Watford UK, 26 juli 2002- Fluke Networks, leverancier van meetapparatuur voor het testen, controleren en analyseren van netwerksystemen, heeft met ingang van vandaag haar PR print activiteiten voor de Benelux ondergebracht bij Mills Hughes & Partners. Daarnaast verzorgt Mills Hughes & Partners ook de webactiviteiten met de onlangs geïntroduceerde Virtual Pressroom www.it-pressroom.com/flukenetworks.

Fluke Networks, voormalig onderdeel van de Fluke Corporation, heeft zich de afgelopen tien jaar beziggehouden met het uitbreiden en aanpassen van zijn hardware- en softwareaanbod om voor elke medewerker van de IT-organisatie de juiste oplossing te kunnen bieden. Het is het eerste bedrijf dat aan de specifieke behoeften van de netwerktechnicus beantwoordt, met een breed productassortiment van cabletesters & network analyzers tot en met telecom testers.

Hun eerste producten waren de 650 & 652 cablemeters voor de CAT 3 cabling systems. Vandaag de dag is Fluke Networks marktleider op het gebied van kabeltesters voor zowel koper als fiber bekabeling, met als belangrijkste producten de DSP-4000 series en de Omniscanner2 series voor het testen van CAT 6 cabling systems. In 1993 brachten ze de eerste handheld network analyzer op de markt, de 670 LANMeter. In 1996 introduceerde FlukeNetworks de OneTouch Series Network Assistant. OneTouch was het eerste apparaat dat speciaal werd ontworpen voor netwerktechnici werkzaam in switched en TCP/IP-omgevingen.De in 2000 geïntroduceerde Optiview Network Analyzer is inmiddels geëvolueerd tot een complete familie van hard en software oplossingen voor het monitoren, documenteren, analyseren en troubleshooten van netwerken

De LinkRunner Network Multimeter is de recentste aanwinst van de Fluke Networks handheld netwerktesters-familie. Het is de ideale keuze voor eerstelijnstechnici om te bepalen of de aansluiting actief is, of er zich kabelproblemen voordoen en of zij naar andere netwerkbronnen kunnen pingen.

Over Fluke Networks

Fluke Networks levert innovatieve oplossingen voor het testen, controleren en analyseren van ondernemings- en telecommunicatienetwerken alsook de installatie en certificatie van fiber en koper die de ruggengraat vormen van deze netwerken. De uitgebreide lijn Network SuperVision Solutions" van de onderneming bieden netwerkinstallateurs, -eigenaars en -onderhouders een superieure visie aan; hierbij snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak combinerend om de netwerkprestatie te optimaliseren. Het hoofdkantoor van Fluke Networks is gelegen in Everett, Washington met technische ontwerpcentra in Boston, Mass., Colorado Springs, Colo., Phoenix, Ariz., Dallas en Austin, Texas. Het bedrijf telt wereldwijd ongeveer 500 werknemers en verkoopt zijn producten in meer dan 50 landen.

Over Mills Hughes & Partners

Mills Hughes & Partners is een internationaal full service Reclame en PR bureau te Eindhoven. Het bedrijf is gespecialiseerd in communicatie op het gebied van IT. Mills Hughes & Partners werkt voor klanten als Logitech, Pinnacle Systems, Plasmon, Sony . Voor meer informatie www.mills-advertising.com