Ingezonden persbericht


Primeur nieuwe single Bon Jovi op Radio 538

Hilversum, 26 juli 2002 - Aanstaande maandag, 29 juli, heeft Radio 538 de primeur van de nieuwe single van Bon Jovi. De single "Every Day" is tussen 7.00 en 8.00 uur voor het eerst exclusief te beluisteren bij Edwin Evers op Radio 538.

De nieuwe single "Every Day" wordt door fans over de hele wereld met spanning tegemoet gezien.

Aanstaande maandag is het nummer wereldwijd voor het eerst te horen. Voor Nederland heeft Radio 538 de primeur. Om uitlekken en plaatsing op internet te voorkomen, wordt de single van Bon Jovi in een kluis bewaard bij de platenmaatschappij. DJ Edwin Evers krijgt de zwaarbewaakte single tussen 7 en 8 uur in de ochtend in de studio en draait de plaat dan in zijn programma "Evers Staat Op".

De eerste hit van Jon Bongiovo was in 1983. Het nummer Runaway werd in heel Amerika een hit, maar de echte doorbraak kwam pas toen producer Bruce Fairburn zich met Jon Bongiovo ging bemoeien. Fairburn zorgde ervoor dat Jon Bongiovo zich Jon Bon Jovi ging noemen. Sinds de jaren '80 scoorde Bon Jovi tientallen hits waaronder Livin on a Prayer, You give love a bad name en Always. Bon Jovi behoort inmiddels tot de groten der aarde op Rockgebied.

Radio = 538

Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Eindhoven: 101.6 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

a13bc3.jpg

Noot voor de redactie (