Ingezonden persbericht

CMG benoemd tot PeopleSoft Alliance Partner

Amstelveen, 29 juli 2002 - CMG is door PeopleSoft benoemd tot Alliance Partner voor de Benelux, een partnership voor de volledige productportefeuille van PeopleSoft, waaronder Human Capital Management (HCM), Financial Management en Customer Relationship Management (CRM). Deze partnerovereenkomst is het resultaat van de succesvolle samenwerkingsrelatie tussen CMG en PeopleSoft, alsmede de bewezen expertise van CMG in het uitvoeren van grootschalige PeopleSoft-projecten.

Met deze benoeming tot Alliance Partner wordt de strategische partnerrelatie tussen CMG en PeopleSoft verder bekrachtigd voor de hele Benelux. CMG werkt sinds begin 2000 samen met PeopleSoft, onder andere op het gebied van software-implementaties bij klanten en bij het ontwikkelen van koppelingen tussen PeopleSoft en oplossingen van derden. Zo heeft CMG een standaard koppeling gerealiseerd tussen PeopleSoft Human Capital Management en CMG's salarisadministratiesysteem PAYFACT. CMG beschikt verder over uitgebreide expertise op het gebied van PeopleSoft implementaties, upgrades, migraties, beheer en hosting.

"Deze benoeming is een formele bekrachtiging van de uitstekende samenwerkingsrelatie die CMG met PeopleSoft heeft. Het onderstreept de expertise en de vooraanstaande positie van CMG op het gebied van ERP-implementatieprojecten," zegt Sandra Posthumus, Adjunct-Directeur en verantwoordelijk voor het PeopleSoft Competence Center van CMG. "Dankzij dit partnership kunnen CMG en PeopleSoft klanten beter helpen en de uitgebreide oplossingen bieden die organisaties nodig hebben om hun marktpositie te versterken."

"CMG is een van de belangrijkste spelers in onze markt. Ze beschikken over zowel de projectmatige als de technische kennis die nodig zijn om met succes PeopleSoft-implementatieprojecten uit te voeren," zegt Martin Schulten, Alliance Manager van PeopleSoft Benelux. "De benoeming van CMG tot Alliance Partner betekent voor beide partijen een versterking van het aanbod op de Benelux-markt en creëert nieuwe kansen en mogelijkheden. Voor de klanten betekent dit dat zij kunnen rekenen op nieuwe oplossingen en de beste ondersteuning bij hun PeopleSoft-projecten."

Met dit Alliance Partnership krijgt CMG de beschikking over diverse extra middelen en ondersteunende diensten van PeopleSoft, waaronder achtergrondinformatie, extra training en uitgebreide support.

Voor beeldmateriaal kunt u terecht op: http://www.mcsonline.nl/pers.

PeopleSoft
PeopleSoft (Nasdaq: PSFT) is een wereldwijd toonaangevende aanbieder van 'collaborative enterprise' software. De internetoplossingen van PeopleSoft stellen organisaties in staat kosten te reduceren en bedrijfsprocessen te optimaliseren door samenwerking met hun klanten, leveranciers en werknemers mogelijk te maken. PeopleSoft levert geïntegreerde internetoplossingen op het gebied van customer relationship management, enterprise service automation, supply chain management, human resources management, financial management en enterprise performance management. Meer dan 4.700 bedrijven in 107 landen gebruiken PeopleSoft software. Meer informatie is beschikbaar op http://www.peoplesoft.nl.

CMG
CMG, opgericht in 1964, werkt binnen langetermijnrelaties nauw samen met haar klanten om voor hen succes te genereren. CMG is een wereldwijde ICT-leverancier en levert diensten op het gebied van Mobile Business, Advanced Security, Business Process Outsourcing en Advanced Payroll Solutions. De combinatie van deze expertises zorgt voor een aantrekkelijke propositie voor ondernemingen die het mobiele kanaal willen toevoegen aan hun operaties en marketingstrategieën. CMG bevindt zich in het hart van de bedrijfskritische activiteiten van haar klanten en combineert daarbij branchekennis, technische expertise en praktijkgerichte innovatie. Met ongeveer 13.000 werknemers implementeert en ondersteunt CMG applicaties voor klanten wereldwijd, vanuit vestigingen in meer dan 20 landen. Het bedrijf is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en Amsterdam. Voor meer informatie zie www.cmg.com.