Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
29 juli 2002

SVEN DE IKEA-FAN RAAKT OPGEWONDEN:
"NOG 14 DAGEN EN ÉÉN NACHT BIJ XAVIERA !"

Sven, de grootste IKEA-fan ter wereld, bereikt binnenkort de climax van zijn leven. In de periode voorafgaand aan de opening van de nieuwe IKEA in Hengelo - op 14 augustus - is hij actief om IKEA te promoten. Een voorlopig hoogtepunt bereikt Sven als hij tijdens zijn toernee op 8 augustus in een IKEA-bed een andere wereldnaam ontmoet: Xaviera Hollander.

Sven de fan, geboren en getogen in Twente, viert dat IKEA eindelijk in Hengelo opengaat. (Dit wordt de tiende vestiging van IKEA in Nederland.) IKEA helpt hem daarbij. Sven mag zich de komende weken uitleven in Hengelo en Enschede. Sven zal zijn voorkeur voor een natuurlijke omgeving, kleur en een optimistische levensvisie tot uitdrukking brengen in tal van activiteiten. Sven gaat kamperen op de gezelligste en drukste plekjes... Sven gaat met omstanders in gesprek over design, natuur en een warme omgeving... Sven mag IKEA-producten van zijn voorkeur uitdelen aan andere fans... en Sven zal als Bekende Tukker present zijn op diverse feesten in de aanloop naar de opening.

Een gesprek met Sven is een feest. Niemand kent zoveel enthousiasme voor alles wat IKEA betekent en heeft betekend voor mensen die houden van een vrolijke, natuurlijke, betaalbare maar ook feestelijke omgeving zoals alleen IKEA die kan creëren. Sven heeft ook zijn eigen website: www.IKEAFAN.nl


---


Ingezonden persbericht