Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 29-07-2002 Persbericht district Den Bosch

HARDDRUGS

Vanochtend heeft de politie op de Stationsweg in Den Bosch twee mannen aangehouden op verdenking van dealen in harddrugs. Het duo had pakketjes met heroine in bezit. De mannen, een 45-jarige Vughtenaar en een 43-jarige plaatsgenoot zijn in verzekering gesteld.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN

In een warenhuis aan Achter het Stadhuis in Den Bosch is vanmiddag een 20-jarige man betrapt op het stelen van scheermesjes. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau. De man kreeg een winkelverbod.

AUTO`S GESTOLEN

Aan de Commissaris de Quaylaan in Den Bosch is vannacht een grijze VW Golf met het kenteken PZ-GZ-87 gestolen. Aan de Jacob van Maerlantstraat in Den Bosch is zondag een zwarte BMW met het kenteken ST-29-NR weggenomen.

OVERLAST

Zondagavond heeft de politie twee cocainegebruikers uit Den Bosch (28 en 31 jaar) op de Bloemenkamp in Den Bosch bekeurd voor het voorhanden hebben van een bolletje cocaine en het hangen in een portiek. In de Casinotuin in Den Bosch is zondagavond een 35-jarige man uit Zeist bekeurd voor het drinken van een blikje bier in het openbaar.

LOPEN OVER DE SNELWEG

Zondagmiddag trof de politie op de A2 bij Den Bosch twee Poolse vrouwen aan, die te voet onderweg waren naar de Bossche binnenstad. De politie zette ze af op de Parade, waar ze na een waarschuwing mochten uitstappen.

VERKEER

Op de Graafsebaan en Deken van Roestellaan in Rosmalen heeft de politie vanochtend 9 mensen bekeurd die geen gordel droegen.