Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven e.o. 29-07-2002 2e persbericht maandag 29 juli 2002

Politieberichten

Eindhoven: Diefstal auto
Tussen zaterdagmiddag 14.00 en maandagmorgen 7.45 uur is vanaf de Boschdijk een groene personenauto, Citroën XM, kenteken FL-JR-32, gestolen.

Eindhoven: Lastige man aangehouden
Maandagmiddag om 15.15 uur is in een bedrijf op de Boschdijk een 50-jarige man uit Boxtel aangehouden. Op vordering van een beveiligingsbeambte weigerde de man het gebouw te verlaten. Hij was het niet eens met zijn behandeling. De man is overgedragen aan de politie en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Budel: Verdachte diefstal aardappelen aangehouden Maandagmorgen rond 1.30 uur is op de Midbuulweg een 22-jarige automobilist uit Budel gecontroleerd. In zijn auto werden een paar dozen met daarin verse aardappelen aangetroffen. Bij onderzoek bleken de aardappelen afkomstig te zijn van een aardappelveld gelegen op de hoek van de Heuvel en de Schuthoevestraat . De verdachte is na aanhou-ding voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt. De aardappelen worden aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven.

Eersel: Verdachte diefstal auto aangehouden
Maandagmorgen om 9.05 uur is op de Meerheide een 29-jarige man uit Eindhoven aange-houden. Getuigen zagen dat de Eindhovenaar daar met nog een andere man aan een ge-parkeerde auto stond te rommelen. De gewaarschuwde politie trof de Eindhovenaar bij een te Eersel gestolen personenauto aan. Korte daarna trof de politie op de Markt de andere man, een 37-jarige Helmonder, aan. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Valkenswaard: Inbraak in een bedrijf
Tussen zondagavond 23.00 en maandagmorgen 8.30 uur is ingebroken in een bedrijf op de Emmalaan. Het is niet duidelijk hoe men het pand binnenkwam. Uit het pand verdween diverse audio en videoapparatuur.