Bureau Drechtsteden

Persbericht

Nieuwe website voor de Drechtsteden

De nieuwe website van de Drechtsteden is gereed! In de afgelopen maanden is hard gewerkt om de inhoud en vormgeving te verbeteren. De website is vormgegeven in de huisstijl van de Drechtsteden. Ook de navigatie, het zoeken op de site, is verbeterd. Alle informatie is met twee muisklikken te vinden. De rapporten, persberichten en infobulletins die door de Drechtsteden worden uitgegeven, zijn op de website terug te vinden in een overzichtelijk archief. De site is volledig toegankelijk gemaakt voor blinden en slechtzienden.

Eind vorig jaar eindigden de Drechtsteden als zevende in de monitor van advies.overheid.nl in de categorie van de overige overheidsorganisaties. De aanbevelingen van de monitor worden aangehouden om de site constant te verbeteren. Zo moet er een engelse vertaling van een deel van de site-inhoud gemaakt worden om ook buitenlandse bezoekers van dienst te kunnen zijn.

Het ontwerp van de site is gemaakt door Gecko Productions uit Dordrecht. Ook het technisch onderhoud is bij dit bedrijf ondergebracht.
Het adres van de Drechtsteden-site is www.drechtsteden.nl

Dordrecht, 29 juli