Ingezonden persbericht


17 juli 2002

Dinsdag 30 juli: vijfde actie in kader 30-jarig bestaan

30% Korting bij tankbeurt van 30 liter of 30 euro

Bij de voorlaatste actie in het kader van het 30-jarig bestaan van Autotron staat dit keer brandstof centraal. Iedereen die op dinsdag 30 juli met een kassabon van een tankbeurt van exact 30 liter of exact 30 euro naar Autotron komt, krijgt 30% korting per persoon (maximaal 4 personen) op de entreeprijs van Autotron. Ook de actie voor de jarigen geldt weer op de 30e: zij die net als Autotron in 2002 ook hun 30e verjaardag vieren, krijgen op elke 30e van de maand dat Autotron open is op vertoon van een geldig legitimatiebewijs (met geboortedatum) een cadeau.

De brandstof-bonnenactie is de vijfde en voorlaatste actie uit een serie van in totaal zes acties in het kader van het 30-jarig bestaan van Autotron Rosmalen.

Benzinebon
Op 30 juli speelt het thema van Autotron 'vervoer' een rol bij de actie. Een benzinebon, van welke maatschappij of benzinestation dan ook, geeft recht op 30% korting per persoon voor maximaal 4 personen. Dus of de autorijder nu diesel tankt bij de ene maatschappij of euro loodvrij van de andere, het aantal liters of het eindbedrag bepaalt of de automobilist de korting krijgt.

Cadeau voor jarigen
Het 30-jarig bestaan van Autotron wordt vooral gevierd voor de belangrijkste relaties: de bezoekers. Voor hen staan het hele jaar door een aantal ludieke acties gepland die te maken hebben met 'dertig'. Zo zal er op elke 30e van een maand dat Autotron open is (maart, april, mei, juni, juli en augustus), een andere actie zijn. Een actie die het hele jaar loopt, is voor hen die net als Autotron in 1972 geboren zijn en dus ook in 2002 hun 30e verjaardag vieren; zij krijgen op elke 30e van de maand dat Autotron open is op vertoon van een geldig legitimatiebewijs (met geboortedatum) een leuke verrassing.

Autotron Rosmalen
Autotron Rosmalen is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Van 7 september t/m 6 oktober geldt een weekendopenstelling. In de herfstvakantie (12 t/m 27 oktober) is Autotron weer dagelijks geopend. De entree is gratis voor kinderen tot en met 3 jaar, voor kinderen van 4 t/m 11 jaar bedraagt de toegang ¤ 8,20 en voor volwassenen ¤ 10,00. Naast het automuseum AutoDome is er voor kinderen het autopretpark met verschillende attracties. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld zelf hun rijbewijs halen. Autotron is makkelijk te vinden aan de A50 's-Hertogenbosch-Nijmegen door de ANWB-borden te volgen.