Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-07-2002 Persberichten district Eemland zuid, 08.30 uur

Overvaller tankstation aangehouden

AMERSFOORT- Afgelopen weekend is een 18-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van de overval op een tankstation gelegen aan de Industrieweg. Het tankstation werd op zondag 21 juli omstreeks 08.20 overvallen. Hierbij werd een personeelslid bedreigd en werd een geldbedrag weggenomen. De man is ingesloten voor verhoor.

Diefstal uit winkel

AMERSFOORT- Op maandagavond werd een man aangehouden nadat hij wasmiddel had gestolen. Omstreeks 20.50 uur wilde een 35-jarige man uit Amersfoort een winkel verlaten zonder twee pakken wasmiddel af te rekenen aan de kassa. Winkelpersoneel zag dit en de man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. De pakken poeder bleven achter in de winkel.

Man met vuurwapen aangehouden

AMERSFOORT- Op maandagochtend werd een man aangehouden omdat hij een vuurwapen in zijn bezit had. Omstreeks 09.30 uur controleerde een agent de 24-jarige automobilist uit Wolvega op de Liendertseweg voor een algemene controle. Onderzoek wees uit dat de man nog verschillende bekeuringen had open staan en werd aangehouden. De jas van de man werd vervolgens uit de auto gepakt en hier bleek een vuurwapen in te zitten. De man is ingesloten voor verhoor.