Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 30-07-2002 Persbericht district Den Bosch

MAN SLAAPT OP BOOT (s-Hertogenbosch)

Dinsdagmorgen trof de eigenaar van een plezierjachtje in een water aan de Oude Engelense-weg in s-Hertogenbosch tot zijn grote verbazing een slapende man op zijn boot aan. De man, een 29-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch verklaarde moe te zijn geweest, waarna hij een slaapplaats aan boord had gezocht. Van de boot bleek een ruit te zijn vernield. De ver-dachte is aangehouden en voor verhoor ingesloten.

GOUDEN SIERADEN ONTVREEMD (Engelen)

Maandagmiddag zijn vanuit een tas van een 19-jarige bezoekster van het Engelenmeer in Engelen gouden sieraden t.w.v. ruim 850,= ontvreemd. De vrouw ontdekte de diefstal pas thuis. De politie adviseert bezoekers van zwembaden, stranden etc. kostbare voorwerpen thuis te laten om diefstal te voorkomen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR DREIGEN MET GLAS (s-Hertogenbosch)

Maandagavond is op het Stationsplein in s-Hertogenbosch een 32-jarige inwoner uit Geldrop aangehouden. De verdachte sloeg een fles kapot op straat en bedreigde met de scherven willekeurige voorbijgangers. Hij is daarop aangehouden.

SNELHEIDSCONTROLE (Rosmalen)

Maandagavond heeft de politie Rosmalen met laserapparatuur een snelheidscontrole gehou-den op de Graafsebaan in Rosmalen. Zeven automobilisten kregen een bekeuring voor het te snel rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 87 km/h per uur.

MAN VALT AGENTE AAN BIJ INSLUITING POLITIECEL (s-Hertogenbosch)

Maandagavond heeft een 47-jarige Bosschenaar in het cellencomplex van het politiebureau in zijn woonplaats een agente van het district Den Bosch aangevallen. De agente hield daar een pijnlijk been en een kapotte uniformblouse aan over. De man was kort daarvoor op het Nachtegaalslaantje aangehouden omdat hij nog een boete van 175,35 had openstaan die hij niet kon betalen. Hij verzette zich heftig tegen zijn insluiting in een politiuecel en schopte de agente en trok haar blouse kapot. De man is ondanks zijn verzet ingesloten.