Gemeente Breukelen


OPENBARE INSPRAAK-BIJEENKOMSTEN


BEKENDMAKINGEN

Bekendmaking vaststelling verordening cliëntenparticipatie gehandicaptenbeleid 2002

Publicatiedatum: 1 augustus 2002

Burgemeester en wethouders van Breukelen maken bekend dat zij voornemens zijn vast te stellen de verordening cliëntenparticipatie gehandicaptenbeleid 2002.

De verordening stelt regels vast omtrent de realisatie en vormgeving van cliëntenparticipatie bij de uitvoering van de Wet voorziening gehandicapten en van het integrale gemeentelijke gehandicaptenbeleid.

De verordening ligt vanaf heden, gedurende vier weken, ter inzage bij de afdeling Sociale Dienstverlening en Burgerzaken, gevestigd in het Koetshuis van het gemeentehuis. Op verzoek van een ieder kan, gedurende de openingstijden (ma t/m vr van 8.30 - 12.30 uur), tegen betaling van de daarvoor geldende kosten een afschrift van de verordening verkregen worden.

Na verwerking van de ingekomen reacties zal bovengenoemde verordening aan de raad van deze gemeente, in de vergadering van 29 oktober 2002, ter vaststelling worden aangeboden.

VERKEERSMAATREGELEN

Publicatiedatum: 1 augustus 2002

Onttrekking aan de openbaarheid op basis van artikelen 4 en 9 Wegenwet

In de raadsvergadering van 16 juli 2002 heeft de raad besloten in te stemmen met het verzoek van Railinfrabeheer tot het onttrekken aan de openbaarheid van de volgende wegen/ weggedeelten.

De Stationsweg van de kruising met de Broekdijk West tot de inrit van Stationsweg 103,

De Parrallelweg van de kruising met de Westkanaaldijk tot de kruising met de Laan van During,

De Ter Aaseweg van de kruising met de Westkanaaldijk tot de inrit van de Ter Aaseweg 3.

De onderdelen van het besluit gaan in op het moment dat voor het betreffende wegdeel, de vervangende weg (spoortunnel) in gebruik wordt genomen.

Eventuele bezwaren tegen dit besluit kunnen binnen 6 weken na verzending van het besluit worden ingediend bij de gemeenteraad van Breukelen, Postbus 116, 3620 AC Breukelen.

2e wijziging gemeenschappelijke regeling Streekarchivariaat Vecht en Venen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de 2e wijziging van de gemeenschappelijke regeling Streekarchivariaat Vecht en Venen is goedgekeurd door de provincie Utrecht.

De wijziging is opgenomen in het register als bedoeld in artikel 27 van de Wet gemeenschappelijke regelingen en wel met ingang van 1 januari 2002. De wijziging is het gevolg van de gemeentelijke herindeling van de gemeenten Maartensdijk en De Bilt en houdt in dat de gemeente Maartensdijk uit de regeling wordt geschrapt en de gemeente De Bilt hieraan wordt toegevoegd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Facilitaire Zaken, telefoon (0346) 26 09 31.