TAM TAM

Tam Tam Microsoft Gold Certified Partner

Het internetbureau Tam Tam is onlangs toegetreden tot het selecte gezelschap van 'Gold Partners' van Microsoft. Het Microsoft Gold Certified Partner Programma is er voor Microsoft Certified Partners die hebben aangetoond in één of meer gespecialiseerde oplossingsgebieden uit te blinken en die zich daarbij richten op Enterprise klanten. Tam Tam heeft voor grote klanten als Hunter Douglas, de Hypotheker, VNU en Tebodin reeds veel uiteenlopende internetoplossingen gerealiseerd. Belangrijke bijdragen voor het verkrijgen van de gouden status waren de TeamSpace-oplossing voor bCentral van Microsoft en de Negometrix online onderhandelings-tool. Met deze klantreferenties bewijst Tam Tam voor grote klanten een stabiele en betrouwbare leverancier van internetdiensten te zijn. Daarnaast zijn de Tam Tam-ontwikkelaars opgeleid door Microsoft en gecertificeerd. Microsoft Gold Certified Partners garanderen met deze combinatie dat zij over meer ervaring, kennis en gecertificeerden beschikken dan partners op het Member-niveau.

Microsoft en Tam Tam

Tam Tam heeft zich sinds haar oprichting in 1996 geprofileerd als full-service internetbureau. Vanaf het begin was er een sterke focus op het gebruik van de technologie van Microsoft bij de ontwikkeling van oplossingen voor klanten. Dit resulteert nu in een diepgaande en brede kennis van de beschikbare Microsoft-producten, zoals de Microsoft Commerce Server, de Microsoft Content Management Server en de Sharepoint Portal Server. Met al deze producten heeft Tam Tam vooruitstrevende internetoplossingen gerealiseerd. Ook bij de recente introductie van .NET in februari van dit jaar, had Tam Tam reeds kennis van en ervaring met de ins-and-outs van deze nieuwe technologie. Deze 'early-adopter' functie voor nieuwe Microsoft-producten zal Tam Tam als Gold Partner nog vaker gaan bekleden. Het biedt de klanten van Tam Tam de unieke kans om vroeg kennis te maken met de laatste ontwikkelingen in internetland en hier de vruchten van te plukken.

Over Tam Tam

Tam Tam behoort tot de top van de Nederlandse full-service internetbedrijven. Tam Tam levert de volgende oplossingen: corporate information portals (intranet 2.0), business solutions (klant-specifieke applicaties en e-commerce) en marketingcommunicatie-sites. Bij het realiseren van de oplossingen worden de verschillende expertises en diensten ingezet: consultancy, projectmanagement, interaction design, back-office integratie, application development, en services (hosting, webmaster, site-analyse en webmarketing). Bij Tam Tam zijn 50 mensen in dienst. Tam Tam werkt onder meer voor: Mojo Concerts, VNU, Novib,
Rijkswaterstaat, Rosenbluth International, Wolters-Noordhoff, Hunter Douglas en Holland Casino.