Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 31-07-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.30 uur

Aanrijding met ree

MAARN- Op dinsdagavond kwam een automobilist in aanrijding met een ree. Omstreeks 21.45 uur reed een 38-jarige automobilist uit Soesterberg over de Amersfoortseweg. Plotseling sprong een ree de weg op en een aanrijding volgde. Als gevolg van de aanrijding kwam de ree te overlijden. De automobilist raakte niet gewond maar zijn auto liep forse schade op.

Verkeerscontrole

VEENENDAAL- Op dinsdagmiddag vond tussen 14.00 en 17.30 uur een verkeerscontrole plaats op de Grote Beer. In totaal kregen 62 automobilisten een bekeuring omdat ze zonder autogordel reden, kregen 2 automobilisten een bekeuring omdat deze handsfree aan het bellen waren in de auto en een automobilist werd bekeurd omdat hij een verlopen APK had.

Gewond na aanrijding

RHENEN- Op maandagmiddag raakten twee jongens gewond nadat ze waren aangereden door een auto welke vervolgens doorreed.

Een 12-jarige jongen fietste omstreeks 13.30 uur, met een 13-jarige jongen achterop, over de Nieuwe Veenendaalseweg. Ter hoogte van een rijwielhandel werd het duo uit Rhenen aangereden door een auto. Na de aanrijding stapte de twee inzittenden uit, keken naar de jongens die op de grond lagen en reden vervolgens weer weg.

De ambulance werd gewaarschuwd en onderzoek wees uit dat de 12-jarige jongen een gekneusde rib had opgelopen en de 13-jarige jongen had zijn enkel gebroken. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden bij de politie district Heuvelrug 0900-8844.