Gemeente Duiven


Nieuwsberichten

07/31/2002
Nieuws voor oudere inwoners van de gemeente Duiven
Financiële Informatie Thuis

Om ouderen in de gemeente Duiven beter gebruik te laten maken van de gemeentelijke regelingen, organiseert de gemeente Duiven in samenwerking met de Stichting Welzijn Ouderen Duiven/Westervoort weer het project Financiële Informatie Thuis (FIT).

Personen tussen de 65 en 75 jaar kunnen tijdens een huisbezoek, door goed opgeleide vrijwilligers, worden geïnformeerd over financiële regelingen en voorzieningen. U kunt hierbij denken aan reductie in abonnementskosten, kwijtschelding gemeentelijke belastingen en Wet Voorziening Gehandicapten (o.a. vervoerskosten).

Alle personen tussen 65 en 75 jaar ontvangen in augustus een brief van de gemeente met het verzoek zelf aan te geven of men voor een huisbezoek in aanmerking wil komen. De eerste huisbezoeken vinden in september plaats in de Muziekbuurt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Ouderencentrale. Loes Kramer is op woensdag van 13.30 tot 16.30 telefonisch en persoonlijk bereikbaar op het volgende adres: Ouderencentrale, Eltesestraat 17, Duiven, telefoon: (0316) 266760.