Gemeente Vlaardingen


31-07-2002

Trouwzaal Stadhuis in najaar niet beschikbaar
In het najaar 2002 worden er reparatiewerkzaamheden uitgevoerd in de onmiddellijke omgeving van de huidige trouwzaal in het stadhuis. Daardoor is de trouwzaal geruime tijd niet beschikbaar.

Gedurende deze periode zullen alle bruidsparen gebruik maken van de Muziekzaal in het Visserijmuseum.
Zodra de trouwzaal in het stadhuis weer toegankelijk is, kan een bruidspaar de keuze maken tussen trouwen op het stadhuis of in het Visserijmuseum. Vlaardingen beschikt dan over twee zeer representatieve trouwlokaties.

Tijdens de verbouwing van de trouwzaal in het stadhuis zullen aan bruidsparen geen extra kosten in rekening worden gebracht voor de huwelijksvoltrekking in het Visserijmuseum.
Kosteloze huwelijken vinden alleen plaats in de Koffiekamer van het Stadhuis op maandag om 16.00 uur en op woensdag om 9.00 uur.

Meer informatie

Wie meer wil weten over trouwen of geregistreerd partnerschap in Vlaardingen en over prijzen, kan contact opnemen met de sector Burgerzaken van de gemeente Vlaardingen of
de informatiefolder over trouwen ophalen bij de Informatiebalie van het stadhuis,
Westnieuwland 6.
De afspraak voor het huwelijk kan men maximaal 1 jaar en 1 maand van tevoren maken bij de sector Burgerzaken via telefoonnummer 010 248 48 60 vanaf 08.00 uur.