Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Den Haag, 31 juli 2002

Ben introduceert bellen met je beltegoed in het buitenland

Ben introduceert een nieuwe service voor PrePaid bellen in het buitenland. Daarmee kunnen Ben vrij bellers nu ook in het buitenland bellen en SMS'en met hun beltegoed en kunnen zij eenvoudig het beltegoed controleren en opwaarderen net zoals ze dat in Nederland gewend zijn. De nieuwe dienst is inmiddels beschikbaar in 11 landen*, waaronder de belangrijkste vakantielanden. Nieuwe landen worden in snel tempo toegevoegd.

Mobiel bellen in het buitenland is inmiddels heel gewoon geworden. Ben vrij (PrePaid) bellers kunnen nu in het buitenland* gebruik maken van hun beltegoed. In de landen waar de dienst beschikbaar is kunnen zij bellen en gebeld worden en SMS-berichten verzenden en ontvangen. De kosten worden direct afgeschreven van hun beltegoed. Het beltegoed kan op elk moment in het buitenland* met vooraf gekochte beltegoedbonnen, of telefonisch zonder kosten via de Girofoon van de Postbank opgewaardeerd worden. De nieuwe dienst maakt het voor de klant ook mogelijk om steeds het actuele beltegoed op te vragen. Als het beltegoed bijna op is, stuurt Ben bovendien een SMS naar de klant met het actuele beltegoed.

Naast de nieuwe dienst bellen met je beltegoed in het buitenland, biedt Ben zijn PrePaidklanten al enige tijd de mogelijkheid om te bellen in het buitenland. Voor deze dienst moeten zij zich aanmelden via een aanmeldingsformulier. Zij krijgen de rekening voor de gemaakte kosten achteraf thuisgestuurd. Zij kunnen bellen en gebeld worden in 78 landen. Kijk voor meer informatie op www.ben.nl

Ben biedt ook al zijn Ben abonnee bellers uitgebreide mogelijkheden om te bellen in het buitenland. Ben bellers kunnen bellen en gebeld worden in 78 landen. Daarnaast heeft Ben voordelige tarieven voor negentien Europese landen en de Verenigde Staten. Bovendien biedt Ben extra korting op een partnernetwerk in elk van die landen. Op www.ben.nl kunnen klanten zien welke netwerken beschikbaar tijdens hun reis, welke tarieven van toepassing zijn en hoe de dekking per netwerk is. Ben biedt bovendien uitgebreide tips voor bellen en gebeld worden in het buitenland.

Ben en T-Mobile
Ben Nederland B.V. is een aanbieder van mobiele communicatie. De aandeelhouders zijn T-Mobile International (50% minus een aandeel) en Belgacom, TDC en CSFB (samen 50% plus een aandeel). Ben heeft momenteel 1.3 miljoen actieve klanten (mei 2002). T-Mobile International is een dochteronderneming van Deutsche Telekom. T-Mobile is een van de grootste internationale aanbieders van mobiele communicatie met ondernemingen in twee van de vier grootste Europese markten en in drie belangrijke Oost-Europese markten. Via Voicestream/Powertel in de Verenigde Staten is T-Mobile de enige aanbieder met transatlantische GSM-dienstverlening.


* België, Duitland, Denemarken, Frankrijk, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Slowakije, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland

Meer informatie:

Ben Nederland B.V.
Liselore Stuut
PR Manager
Vast: 06 1409 5414
Mobiel: 06 2409 5384
E-mail: pers@ben.nl
Persberichten op de site : www.ben.nl