Ingezonden persbericht

Stichting AANDAGT zoekt vrijwilligers

Tekort aan verpleegkundigen en verzorgenden tijdens dagtochten

AMSTERDAM, 20020731 -- Stichting Aandagt (AANgepaste DAGTochten) organiseert bustochten voor gehandicapten en hulpbehoevende ouderen uit Amsterdam. Het doel is om mensen met een handicap of hulpbehoevendheid de mogelijkheid te bieden om sociale kontakten op te bouwen of in stand te houden. Bovendien biedt Stichting Aandagt hun hiermee ontspannende uitstapjes waaraan zij zonder hulp niet kunnen deelnemen.

Voor een verantwoorde begeleiding doet Stichting Aandagt sinds haar oprichting in augustus 1996 een beroep op enthousiaste vrijwilligers, waaronder verpleegkundigen en ziekenverzorgenden.

De belangstelling voor de dagtochten is de laatste maanden zo sterk toegenomen, dat er een tekort is ontstaan aan verpleegkundigen en ziekenverzorgenden. Door dit tekort dreigen niet alle geplande dagtochten gerealiseerd te kunnen worden. Stichting Aandagt zoekt dan ook met spoed verpleegkundigen en ziekenverzorgenden die als vrijwilliger de dagtochten van gehandicapten en hulpbehoevende ouderen willen helpen begeleiden.

Belangstellenden kunnen kontakt opnemen met Gerard Koster van Stichting Aandagt, Postbus 30185, 1303 AC Almere. (Tel. 036-5370199 of email: stichting.aandagt@planet.nl)



Ingezonden persbericht