Gemeente Amerongen


Gemeente Amerongen

Wet milieubeheer Algemene wet bestuursrecht

Aanwijzing toezichthoudend ambtenaren
Namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amerongen heeft de directeur van de Milieudienst Zuidoost-Utrecht, ingevolge het bepaalde in het Mandaatbesluit Milieudienst Zuidoost-Utrecht 1999 toezichthoudend ambtenaren als bedoeld in artikel 5:11 van de Algemene wet bestuursrecht, juncto artikel 18.4, lid 3 van de Wet milieubeheer aangewezen.
Het toezicht heeft betrekking op de controle op de naleving van de Wet milieubeheer en de daarin genoemde wetten en de uitvoeringsbesluiten op grond van de Wet milieubeheer en de Algemene Plaatselijke Verordening. Het toezicht is beperkt tot het grondgebied van de gemeente.
Als toezichthoudend ambtenaar zijn aangewezen de medewerkers van de Milieudienst Zuidoost-Utrecht die de functie vervullen van: hoofd afdeling bedrijven, milieutechnisch medewerker, specialist geluid, medewerker geluid, specialist bodem, medewerker bodem en beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en milieu. Medewerkers in genoemde functies zijn belast met bijvoorbeeld de uitvoering van bedrijfscontroles, geluidsmetingen en toezicht op bodemsaneringen. Het besluit en andere relevante stukken liggen vanaf 19 juli 2002 tot en met 29 augustus 2002 tijdens kantooruren ter inzage bij de Milieudienst Zuidoost-Utrecht, Laan van Vollenhove 3211 in Zeist. Gedurende deze periode kan een belanghebbende tegen het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amerongen, Postbus 1, 3958 ZT Amerongen.

Voor informatie: Milieudienst Zuidoost-Utrecht, telefoon (030) 69 99 500.