Resterende races Pearle Alfa 147 Challenge seizoen 2002 3-4 augustus
Rizzla Racing Days
Assen

9-11 augustus
Marlboro Masters
Zandvoort

7-8 september
Trophy of the Dunes
Zandvoort

12-13 oktober
Finaleraces
Zandvoort

20 oktober
Europees Kampioenschap
Estoril
(onder voorbehoud)

Copyrightvrije foto's
Klik hier om copyrightvrije foto's te downloaden.

Sponsors

Pearle Alfa 147 Challenge op koers

Na vier races in het Pearle Alfa 147 Challenge Kampioenschap is iedereen het er over eens: het kampioenschap is ongemeen spannend en Fiat Auto Nederland heeft met de Alfa 147 een fantastische racewagen ontwikkeld. Stijlvol, snel en high-tech. Met nog vier races in het verschiet staan de twee grootste Nederlandse autosport-evenementen, de Rizla+ Racing Day en een week later de Marlboro Masters of Formula 3, op stapel en dat belooft veel spektakel en spanning.

Rizla+ Racing Day III

Inmiddels maken de teams zich op voor de derde editie van de Rizla+ Racing Day, vanwege het grote succes inmiddels ook al 'de Marlboro Masters van het Oosten' genoemd. De verwachting is dat ruim 60.000 mensen op 4 augustus in Assen langs de baan zitten om de vijfde race om het Pearle Alfa 147 Challenge Kampioenschap van nabij te bekijken.

Ontwikkeling

Hoewel de Pearle Alfa 147 Challenge over populariteit niet te klagen heeft, staan er voor het komende seizoen de nodige wijzigingen op stapel.

Vervolg f7687c.jpg

TV-Exposure

De verrichtingen van de teams binnen de Pearle Alfa 147 Challenge zijn op televisie te volgen via het programma RTL Grand Prix op RTL5.

In de voorbeschouwing van de Formule 1 wordt telkens een overzicht gegeven van de afgelopen race van de Pearle Alfa 147 Challenge. Van iedere uitzending volgt tevens een herhaling en samen met de voorbeschouwing en nabeschouwing op het seizoen, komt dat op een totaal van 20 uitzendingen. Onderstaand treft u een overzicht aan van de resterende uitzenddata:

31-8
Grand Prix België Masters
Zandvoort 11-8
18-8 Grand Prix Hongarije Assen 4-8
15-9 Grand Prix Italië Trophy of the Dunes Zandvoort 8-9
N.t.b. Finale races Zandvoort 13-10

Kijk voor meer informatie op: www.alfaromeo.nl