Gemeente Roermond

Roermond, 2 augustus 2002

Activiteiten duren nog tot het eind van de zomervakantie

Vijfhonderd kinderen nemen deel aan zomeravondsportactiviteiten

Ruim 500 kinderen hebben de afgelopen weken meegedaan aan de zomeravondsport-activiteiten. In de zomervakantieperiode organiseert het Steunpunt Sportservice Roermond wekelijks sportactiviteiten in de wijken Kemp/Kitskensberg, Roermondse Veld en de Sterrenberg. De kinderen kunnen meedoen aan voetbal, trefbal, slagbal, badminton, tennis en frisbee. Ook kunnen zij zich uitleven op een luchtkussen.

De zomeravondsportactiviteiten worden nog tot en met 14 augustus aanstaande georganiseerd in de volgende wijken:


- het Roermondse Veld, locatie Dominee Hoogendijkstraat iedere dinsdag- en donderdagavond

- de Kemp/Kitskensberg, locatie Surinamestraat iedere woensdag- en vrijdagavond

- de Sterrenberg, locatie Meteoorstraat (Engelse Veld) en Lunaplein (voor de kinderen tot en met 8 jaar) iedere maandag- en woensdagavond

Tussen 18.30 tot 19.45 uur zijn alle kinderen tot en met 12 jaar van harte welkom. Van 19.45 tot 21.00 uur is de jeugd van 13 tot en met 16 jaar aan de beurt.

Op vrijdag 16 augustus 2002 worden de zomeravondsportactiviteiten afgesloten met een zeskamp in 'Recreatiebad de Roerdomp' van 19.00 tot 21.00 uur. Alleen voor de deelname aan deze zeskamp is een eigen bijdrage van ¤ 1,00 verschuldigd. Alle overige activiteiten zijn gratis toegankelijk en staan onder toezicht van deskundigen.

Het Steunpunt Sportservice Roermond nodigt alle kinderen van harte uit om aan de sport-activiteiten deel te nemen. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Wil Heimens, telefoonnummer (0475) 359 440.