Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 30-07-2002

Radio
TROS WEGWEZEN
Uitzending zaterdag 3 augustus
Radio 1 - 11.00 tot 12.00 uur


DE VEILIGHEID VAN GOEDKOOP VLIEGEN

Prijsvechters in de lucht Basiq Air, Easyjet, Ryannair en Buzz trekken steeds meer klanten naar zich toe. Goedkope vliegmaatschappijen lijken steeds meer de dienst uit te maken. Maar is goedkoop vliegen ook veilig vliegen? Peter van der Heiden van Easyjet en Louis Frankenhuis, topbaas van TUI Nederland, discussiëren daarover in het toeristische radioprogramma TROS WEGWEZEN van zaterdag 3 augustus.

Verder het toenemend aantal georganiseerde actieve avonturenreizen. Diep de binnenlanden van Afrika in, fietsen over het platteland van China maar dan wel alles geregeld. Aan de stamtafel van WEGWEZEN praat René Brandjes van Mambo Outdoor Travel hierover.

Het oergevoel van onbedekt gekleed gaan. Wat is het toch dat blootlopers trekt in hun activiteit? WEGWEZEN vraagt het aan een dame die dat heerlijk vindt maar niet met haar naam in de uitzending wil! Rust er dan toch nog een niet te doorbreken taboe op haar geheime passie?

Het toeristische radioprogramma WEGWEZEN wordt elke zaterdag live uitgezonden vanaf de Floriade in de Haarlemmermeer. Het programma wordt gepresenteerd door Yvonne Wellink en Paul Eldering. Luisteraars kunnen ook een vakantiereis voor twee personen winnen. Wekelijks wordt een vraag gesteld en onder de goede antwoorden wordt de reis verloot. Per week wisselt de bestemming (vertrek binnen twee weken).