Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 4-08-2002 Persbericht Distric Land van Cuijk

AUTODIEFSTAL (Cuijk)

Zaterdag, tussen 11.15 uur en 12.45 uur, is vanaf de grote parkeerplaats aan de Zwaanstraat in Cuijk een witte bestelauto van het merk Mercedes voorzien van het kenteken VN-XZ-84 gestolen.

OPENBARE DRONKENSCHAP EN BALDADIGHEID

Tegen twee 26-jarige mannen uit Cuijk is zaterdagavond proces-verbaal opgemaakt. Beiden verkeerde zwaar onder invloed van alcoholhoudende drank en gooiden glaswerk op de weg. Kort daarvoor werd door een getuige gezien dat door twee mannen op de Keurvorsterstede in Cuijk de achterruitwisser van een auto werd afgebroken. Dat werd door de beide aangehouden verdachten ontkend.

MINDERJARIGE DRONKEN BESTUURDER RIJDT DOOR NA AANRIJDING

Een 17-jarige jongen uit Grave "leende" zaterdagavond de auto van zijn op vakantie zijnde ouders en ging daarmee een stukje rijden. Op de Julianastraat in Grave botste hij tegen een daar geparkeerd staande camper. Hij stapte uit bekeek de schade, stapte weer in en reed weg. Buurtbewoners herkenden hem en hebben hem thuis opgehaald. De gewaarschuwde politie heeft de jongen aangehouden. Hij bleek erg diep in het alcoholglaasje te hebben gekeken. Hij blies op het politiebureau 650 ug/l, hetgeen zodanig hoog is dat normaliter invordering van het rijbewijs noodzakelijk is.

ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR

In de nacht van zaterdag op zondag is proces-verbaal opgemaakt tegen een 20-jarige automobilist uit Groesbeek. Hij reed onder invloed van alcoholhoudende drank over de Beersebaan in Cuijk. Hij kreeg bovendien een rijverbod voor de duur van 4 uren.