Tiscali

Personaliabericht

Tiscali benoemt John Joosten tot country manager Nederland

Utrecht, 5 augustus 2002 - Tiscali b.v., een van de grootste internet service providers in Nederland, heeft John Joosten per 1 september 2002 benoemd tot country manager Nederland. De heer Joosten wordt verantwoordelijk voor de algemene leiding van Tiscali in Nederland.

John Joosten (43) heeft zijn uitgebreide commerciële ervaring opgedaan bij Libertel Netwerk, Palet Kabelcom, Casema Plus en Kabeltelevisie Amsterdam. Bij Libertel was hij commercieel directeur E-commerce. Daarvoor was hij als directeur van Palet Kabelkom verantwoordelijk voor de bedrijfsstrategie, acquisities van kabelnetten en overnames van kabelexploitanten, waaronder de fusie met PNEM Teleservices. Joosten was daarvoor werkzaam in verschillende management en commerciële functies bij Casema Plus, Kabeltelevisie Amsterdam, KPMG Kleynveld Management Consultants, Philips Telecommunicatie en bij l'Oreal Nederland. In 1977 behaalde hij zijn BA Bedrijfskunde aan het Instituut voor Bedrijfskunde Nijenrode.

De heer Joosten wordt een van de drie country managers in de Benelux en rapporteert rechtstreeks aan Ruud Huisman, CEO van Tiscali Benelux en Member of the Executive Committee van Tiscali S.p.A.

Over Tiscali B.V.
Tiscali B.V. is een 100% dochter van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), het Europese internetbedrijf. Tiscali biedt in Europa toegang tot het internet en een breed scala aan content, toepassingen en innovatieve communicatiediensten. Op 31 maart 2002 telde Tiscali S.p.A. 7,4 miljoen actieve gebruikers. Tiscali genereerde in het eerste kwartaal van 2002 meer dan 10,9 miljard minuten internetverkeer. Met meer dan 14 miljoen unieke bezoekers op haar websites is Tiscali officieel het leidende internetbedrijf van Europa.
Corporate website Tiscali : www.tiscali.com
Website Tiscali B.V. : www.tiscali.nl



Tiscali