CENTRAL POINT EUROPE B.V.

Central Point Europe benoemd tot HP Business Partner

AMSTERDAM, 5 augustus 2002 -- Central Point Europe is vandaag door HP benoemd tot HP Business Partner.

Volgens HP voldoet Central Point Europe aan de strenge criteria die het stelt met betrekking tot kennis en bedrijfsvoering. Via het HP Business Partner programma zullen Central Point Europe en HP zich blijven inspannen om de gezamenlijke bedrijfsdoelen te behalen en de voordelen van de business partnership te maximaliseren voor hun klanten.
Central Point Europe investeerde eerder dit jaar al samen met Compaq Nederland in de Compaq Smart Selector, waarmee klanten online een Compaq systeem kunnen samen stellen. Met het samengaan van HP en Compaq in 'The New HP' is het de verwachting dat het gehele productprogramma voor het einde van dit jaar online te configureren is.

Central Point Europe B.V.
Central Point Europe is een directe leverancier van computer producten aan het bedrijfsleven, universiteiten, overheid en individuele consumenten. Central Point Europe biedt een brede selectie van meer dan 30.000 merkartikelen en een voorraad van meer dan 200 miljoen euro. Het hart van het bedrijf is het unieke direct-to-consumer business model. Door het uitschakelen van kostbare stappen in het distributieproces, samen met een efficiënt betalingssysteem en verkoopproces biedt het bedrijf klanten meer waar voor hun geld dan dat zijn concurrenten doen.

HP Business Partner programma
Het HP Business Partner Programma is het alles omvattende Marketing & Loyalty programma van HP voor de zakenpartners die HP producten en diensten verkopen. Voor deelname aan deze programma's gelden strenge criteria. De belangrijkste zijn kennis en bedrijfsvoering. Partners zijn jaarlijks verplicht om hun kennis en vaardigheden aan te tonen door het behalen van HP STAR certificaten. Daarnaast moeten de partners zijn geautoriseerd door een erkende HP Distributeur.