Aladdin realiseert 11% omzetgroei

Omzet tweede kwartaal toegenomen tot 11,7 miljoen dollar

IJsselstein, 5 augustus 2002 - Aladdin Knowledge Systems (NASDAQ: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en Internet content, heeft vandaag haar resultaten bekendgemaakt voor het tweede kwartaal van het fiscale jaar 2002, dat eindigde op 30 juni 2002.

De omzet voor het tweede kwartaal van fiscaal jaar 2002 kwam uit op 11,7 miljoen dollar. Vergeleken met de omzet van het tweede kwartaal van vorig jaar (10,5 miljoen dollar) is dit een groei van 11%. Het nettoverlies voor het tweede kwartaal van 2002 was ruim 2,2 miljoen dollar (0,20 dollar per aandeel). In hetzelfde kwartaal in fiscaal jaar 2001 was het nettoverlies 1,9 miljoen dollar (0,17 dollar per aandeel). De resultaten over het tweede kwartaal 2002 zijn inclusief de 1,3 miljoen dollar aan reorganisatiekosten die in juni dit jaar zijn gemaakt.

Yanki Margalit, CEO en Chairman van Aladdin: Ondanks de tegenvallende resultaten elders in de markt heeft Aladdin haar omzet dit kwartaal weten te verhogen. Aladdin heeft de afgelopen maanden haar infrastructuur aangepast op de veranderende marktbehoeften en daarvan zien we nu de eerste resultaten.

Onze focus zal dit jaar sterk blijven liggen op het verhogen van de omzet, het verbeteren van de interne organisatie en het terugdringen van uitgaven om uiteindelijk winstgevend te zijn. Hoewel er nog veel moet gebeuren, zijn we op de goede weg. Zo hadden we eind vorig jaar 27 solution partners. Zes maanden later zijn dat er 41; een stijging van 50% , voegt Margalit toe.

Een volledig overzicht van de financiële cijfers is beschikbaar via: http://www.aks.com/news/2002/corp/quart2_results.asp

Over Aladdin Knowledge Systems BV
Aladdin Knowledge Sytems (NASDAQ: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël) houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en distributie van digitale content; van applicatiesoftware tot internetgebruik en -toegang. Aladdin's klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdin's website: www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.