Gemeente Haarlemmermeer


RECTIFICATIE

Goedkeuring Bestemmingsplan Spoorlaan Zuid

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, het volgende bekend.

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland hebben bij hun besluit met nummer 2002-6754 goedkeuring verleend aan het bestemmingsplan Spoorlaan Zuid, dat de gemeenteraad heeft vastgesteld op 31 januari 2002, besluit met nummer 24.

Met ingang van 19 augustus 2002 ligt genoemd besluit met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het informatiecentrum in de centrale hal van het Raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur. De stukken kunnen bovendien gedurende de avondopenstelling op dinsdagen van 17.00 tot 20.00 uur worden ingezien. Indien op dinsdagavond een toelichting van een ambtenaar is gewenst, dient vooraf een telefonische afspraak te worden gemaakt met mevrouw M.M.C. Maas, tel. 023-567 6889.

Gedurende de periode van ter inzage ligging kan tegen het goedkeuringsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:
* degenen die tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingediend;

* belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zicht tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ingevolge artikel 28, lid 7 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van Gedeputeerde Staten inzake goedkeuring in werking daags na afloop van voormelde beroepstermijn. Totdat op het beroep is beslist kan door de indiener van een beroep een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn, dan treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Voor beroep- en verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer, Hoofddorp, 16 augustus 2002.

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen