Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 5-08-2002 Persbericht district De Leijgraaf

MAN GEWOND NA REMACTIE OP FIETS (Mariaheide)

Zondagavond is een 46-jarige inwoner uit Veghel op de Hintelstraat in Mariaheide gewond geraakt na een remactie op zijn mountainbike Hij fietste samen met een vriend naar huis en wilde de goede werking van zijn remmen demonstreren. De remmen werkten zo goed dat de man over het stuur van zijn fiets werd gelanceerd en daarbij met een hoofdwond, een afge-broken tand en diverse schaafwonden moest worden overgebracht naar het Bernhovenzie-kenhuis.

POLITIE BRENGT SLAAPWANDELENDE VROUW NAAR HUIS (Veghel)

Maandagmorgen is op het Stadhuisplein in Veghel een 83-jarige inwoonster uit die plaats aangetroffen. De vrouw bleek te zijn gaan slaapwandelen. Zij is door de politie weer bij haar woning aan de Boekt in Veghel afgeleverd.

MAN MISHANDELD (Uden)

Zondagavond is een 42-jarige inwoner uit Uden op de Markt in zijn woonplaats mishandeld en gewond geraakt. De man is van buitenlandse afkomst en moet nog nader middels een tolk worden gehoord. Om nog onbekende redenen zou een viertal landgenoten van de man hem met geweld geld afhandig hebben willen maken. Het slachtoffer liep daarbij een paar klap-pen op, waaraan hij een snee aan zijn hoofd overhield. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel, waar zijn wond is gehecht.