Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 5-08-2002 Persbericht district Aa & Dommel

GORDELCONTROLE (Berlicum)

Zondagavond zijn bij een autogordelcontrole op de Hoogstraat in Berlicum vijftien automo-bilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. Eén automobilist is bekeurd omdat hij onnodig claxonneerde.

MEISJE GEWOND NA AANRIJDING DOOR BROMFIETS (Sint-Oedenrode)

Zondagmiddag is een 10-jarig meisje uit Sint-Oedenrode gewond geraakt toen zijn lopende op het fietspad van de Boskantseweg in haar woonplaats is aangereden door een 16-jarige bromfietser uit Boskant. Het meisje liep met een paar andere mensen over het fietspad toen de bromfietser hen luid toeterend van achteren naderde. Zij probeerden nog opzij te stappen, maar het meisje werd aangereden door de bromfietser en kwam ten val. Zij liep schaafwon-den en kneuzingen op. De bromfiets bleek na onderzoek te zijn opgevoerd. Proces-verbaal is opgemaakt.

BEJAARDE MAN AANGEHOUDEN NA WINKELDIEFSTAL (Sint-Michielsgestel)

Maandagmorgen is een 77-jarige inwoner uit Den Dungen bij een winkel aan de Oude Schoolstraat in Sint-Michielsgestel betrapt op winkeldiefstal. De man betaalde enkele goede-ren en vergat volgens zijn zeggen boren, tape en bestrijdingsmiddelen t.w.v. ruim 18,= af te rekenen. Hij kreeg een geldboete van 115,=.

NEKKLACHTEN NA EENZIJDIG VERKEERSONGEVAL (Helvoirt)

Maandagmorgen heeft een 28-jarige inwoner uit Renkum op de Rijksweg N65 in Helvoirt nekklachten opgelopen bij een éénzijdig verkeersongeval. De man reed volgens getuigen op de rijbaan richting Tilburg plotseling rechts in de berm tegen een boom. Het slachtoffer kon zich van het gebeuren niets herinneren Hij is met nek- en rugklachten overgebracht naar het GZG in s-Hertogenbosch. De auto liep zware schade op.