Ingezonden persbericht

Actiekamp Lappersfront
Het Brugse Lappersfortbos is een verwilderd stuk bosgebied dat door verschillende projecten wordt bedreigd. Er zijn plannen voor een uitbreiding van een weg en een deel van het bos staat ingekleurd als industriegebied met alle gevolgen van dien. Het bos wordt bezet door de actiegroep Lappersfront die het verdwijnen van het mooie stuk natuurgebied wil verhinderen.

5 tot 11 augustus:
LAPPERSFRONT AXIEWEEK
Na één jaar bezetting van het Lappersfort willen we de druk op de ketel wat doen toenemen en wij nodigen dan ook in deze week iedereen uit om mee te helpen acties in elkaar te timmeren en uit te voeren. Op het programma staan onder andere: acties, workshops, goedkoop veganistisch voedsel, feest (want na een jaar bezetting mag er wel eens gevierd worden...)

Heb je geen zin om in je eentje te gaan, dan kan je op ma. 5 augustus om 15.uur naar station Roosendaal komen.

Waar is dat bos?
De weg naar het Lappersfortbos is heel simpel: Wanneer je met je rug naar de voorkant van het station van Brugge staat, neem je de ring (die voor je ligt) naar rechts. Vlak voor de grote Brug, ga je weer naar rechts; dit is de VAARTDIJKSTRAAT.
Je volgt het kanaal, langs de industrieterreinen. Je blijft deze weg volgen tot je aan een wilgenpad komt dat naar rechts gaat. Volg dit pad en trek het bos in tot je iemand tegenkomt die je zal verwelkomen.

Lappersfront:
http://www.lappersfront.tk
PB 715, 8000 Brugge of bellen: 0032 494 591467


-- NO COMPROMISE IN DEFENSE OF MOTHER EARTH --


-- http://www.groenfront.nl --