Gemeente Almelo

ZomerWijkWeken: programma-overzicht voor de week van 5 t/m 9 augustus

Van 1 juli tot en met 9 augustus vinden in Almelo voor het vierde jaar de ZomerWijkWeken plaats. In de verschillende wijken van de gemeente Almelo worden tijdens de zomervakantie uiteenlopende activiteiten voor kinderen en jongeren georganiseerd.

Speciale onderdelen in het programma voor de week van 5 t/m 9 augustus, alweer de laatste week van de ZomerWijkWeken, zijn:

Maandag en woensdag staat het ZomerCafé in het teken van graffity. Jongeren kunnen panelen beschilderen die later de jongerenruimte in het wijkcentrum zullen sieren.

Op donderdagavond 8 augustus om 18.45 uur wordt Huttenland Schelfhorst feestelijk afgesloten met het Sloophuttenfeest.- De sportuitdaging van deze week is The Deathride. De deelnemers worden in een bak naar 48 meter hoogte gehesen en springen via een dubbel touw naar beneden.

Vrijdag 9 augustus is de laatste dag van de ZomerWijkWeken. Op deze dag worden er in Aadorp en Aalderinkshoek Sport- & Spelactiviteiten georganiseerd. De laatste activiteit is het ZomerCafé in wijkcentrum Mölnwiek.