---
Zenobe start bètaversie website en biedt binnenkort online DVD-filmverhuur

---

Brugge, 06/08/2002

Zenobe, de eerste online DVD-verhuurservice in Nederland, heeft de bètaversie van de website www.zenobe.com on line gezet. Filmliefhebbers kunnen nu al het gemak van on line huren uittesten. Begin september opent Zenobe de on line DVD-verhuurwinkel.

"Als voorbereiding op de officiële opening kunnen internetgebruikers al kennismaken met de mogelijkheden van onze site," aldus Philippe Creytens, directeur van Zenobe Home Entertainment. "We hebben nu al de bètaversie on line gezet om er zeker van te zijn dat de uiteindelijke versie op de vragen, wensen en gevoeligheden van onze toekomstige gebruikers afgestemd is." In ruil voor die informatie maken geregistreerde bètatesters kans op een leuk cadeau.

Bètagebruikers kunnen het volledige registratie- en selectieproces doorlopen en een keuzelijst aanmaken met favoriete films. Momenteel worden een honderdtal films aangeboden; een fictieve selectie. Vanaf september wordt het mogelijk om uit meer dan 1.000 DVD's in 12 genres te kiezen, het grootste verhuuraanbod in Nederland. Alle anderstalige films zijn bovendien Nederlands ondertiteld.

---
END

---
Over Zenobe Home Entertainment
Zenobe is de eerste, on line DVD-verhuurservice in Nederland en Vlaanderen. Via een maandelijks abonnement beschikken gebruikers steeds over drie films die ze ongelimiteerd kunnen ruilen zonder verplichte retourdata. Abonnees selecteren hun DVD's on line en ontvangen deze via de traditionele post. Zenobe heeft het ruimste filmaanbod op DVD en brengt op de site informatie over nieuwe releases, gebruikersrecensies en kijktips. Meer info op http://www.zenobe.com

Contact voor journalisten:
Sara Buytaert, NewsEnginePR Nederland
Tel.: 31 20 567 21 70 - sara.buytaert@newsenginepr.com Ref.:ZEN0001-C923A