Ingezonden persbericht


6 augustus 2002

Beste redactie,

Graag laten wij u weten dat Oracle, de grootste leverancier van software voor informatiebeheer, vanaf nu in Nederland op het gebied van PR wordt vertegenwoordigd door LEWIS Communicatie.

Oracle is opgericht in 1977 en het hoofdkantoor is gevestigd is Redwood Shores, Californië. Het bedrijf heeft wereldwijd 43.000 werknemers en behaalt een jaaromzet van ruim 10,9 miljard dollar. Sinds 1984 heeft Oracle ook een vestiging in Nederland.

Oracle verkoopt in meer dan 145 landen databases, tools en applicaties met de bijbehorende consultancy, training en support. Het is het eerste softwarebedrijf dat 100% internet-enabled enterprise software heeft ontwikkeld en dit heeft doorgevoerd in de gehele productlijn, van databases, applicatieservers en bedrijfsapplicaties tot tools voor applicatieontwikkeling en decision support. Door alle aspecten van een bedrijf online te zetten, kan Oracle snel complete e-business oplossingen implementeren die niet alleen de platforminfrastructuur omvatten, maar ook customer relationship management in de front-office en operationele applicaties in de back-office.

Als enige aanbieder van een allesomvattende suite e-business producten voorziet Oracle in:
- Een internetplatform voor de ontwikkeling en inzet van webapplicaties
- Een uitgebreid pakket van internet-bedrijfsapplicaties
- Professionele diensten voor ondersteuning bij de ontwikkeling van een e-business strategie en bij het ontwerp, de afstemming en de implementatie van e-business oplossingen.
Oracle maakt zaken doen eenvoudig voor bedrijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat 98 van de Fortune 100 bedrijven op Oracle vertrouwen.

Wanneer u meer wilt weten over Oracle of een keer wilt praten met één van de Oracle-specialisten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Yvonne van Bokhoven
yvonnev@lewispr.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies
Gaetano Martinolaan 95
6229 GS Maastricht

tel: +31 (0) 43 356 69 56
fax: +31 (0) 43 356 69 55
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com