Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 6-08-2002 Persbericht district De Leijgraaf

VUURWAPENS EN GESTOLEN FIETSEN AANGETROFFEN

Bij onderzoek in een woning en bijbehorende berging in Uden zijn maandagavond enkele vuurwapens en twee van diefstal afkomstige fietsen aangetroffen. De bewoner, een 30 jarige man is aangehouden en in verzekering gesteld.

FIETSTER GEWOND

Maandagmiddag vond er op de kruising van de Velmolenweg met de Vijverlaan in Uden een aanrijding tussen plaats tussen een 14-jarige fietster en een 38-jarige automobilist uit Uden. De fietster is overgebracht naar het ziekenhuis. Zij had enkele gekneusde ribben en een hersenschudding.

ONWEL NA MOGELIJK GEBRUIK VERDOVENDE MIDDELEN

In de nacht van maandag op dinsdag is op het kermisterrein aan de Kennedystraat in zijn woonplaats Boekel een 27-jarige man onwel geworden. Hij is met de ziekenauto overgebracht naar het ziekenhuis. Omstanders gaven te kennen dat de man waarschijnlijk verdovende middelen had gebruikt. Later bleek dat ook een 20-jarige inwoner van Gemert met dezelfde verschijnselen was opgenomen in een ziekenhuis in Helmond. Deze man was eveneens in Boekel op de kermis geweest maar is in Bakel onwel geworden. Geen van beiden kond tot nu toe worden gehoord.

CARAVAN UITGEBRAND

Maandagavond is op de Kuiperstraat in Uden een caravan uitgebrand. De oorzaak van de brand is onbekend. De eigenaar van de caravan kon niet worden achterhaald.