AutoRai

6-8-2002

Word een Men in Black II agent!

Sinds 1 augustus gaan Tommy Lee Jones en Will Smith weer op jacht naar buitenaardse wezens in het vervolg op de succesvolle film Men in Black. Nieuwsgierige surfers op het internet kunnen dit nu ook zelf doen.

Mercedes-Benz zoekt met spoed agenten om spannende en listige missies uit te voeren in het Men in Black II spel op www.mercedes.com of www.mercedes.com/MIB2

Net als in de film staan de agenten in het spel voor een moeilijke uitdaging: buitenaardse wezens zijn van plan om de innovatieve brandstofceltechniek van Mercedes-Benz te stelen zodat zij onbeperkt door het melkwegstelsel kunnen rondzwerven. Iedereen die ervan houdt om mentaal uitgedaagd te worden in een spannend online spel, moet in vier missies proberen de buitenaardse wezens te stoppen voor het te laat is. Alleen de online agenten die bewijzen dat ze sluw en scherpzinnnig zijn, zullen in staat zijn de buitenaardse wezens op de hielen te blijven zitten en de missies succesvol af te ronden.

De uitdaging van dit spannende online spel van Mercedes-Benz is dat de spelers zelf moeten zoeken wat de volgende stap in het spel is. Hierbij worden ze niet alleen gelaten, hulp is snel gevonden: je kunt andere online agenten rechtstreeks via de 'Messenger'- functie benaderen en zodoende ideeën, informatie en bronnen onderling uitwisselen. De meest succesvolle agenten werken online samen en lossen zo snel de verschillende opdrachten op.

Meespelen loont
Spelers die de vier missies goed uitgevoerd hebben, klimmen op van junior-agent tot zelfstandig topagent. In september trekken Mercedes-Benz en Columbia Tri Star een winnaar uit de topagenten die het MIB II spel met succes afgerond hebben. De prijs bestaat uit een exclusieve trip voor twee personen naar Los Angeles met een verblijf in een eersteklas hotel. Een speciaal programma staat hen daar te wachten: een kijkje achter de schermen in Hollywood, een bezoek aan de Columbia studio's en een unieke kans om de locaties te zien waar Men in Black II opgenomen is.

Nieuwe E-Klasse prominent in film
De Mercedes-Benz E-Klasse speelt een prominente rol in de Amerikaanse sciencefiction film, naast hoofdrolspelers Will Smith en Tommy Lee Jones. De zwarte E-Klasse sedan vervoert beide hoofdrolspelers tijdens hun klopjacht op allerlei gevaarlijke buitenaardse wezens.