Politie Gelderland-Midden

REGIOPOLITIE GELDERLAND MIDDEN
DISTRIKT WEST VELUWE/VALLEI
UNIT MIDDEN

TELEFOON : 0900-8844 (688244)
FAX : 0318-688286

Behandeld door : Dirk Talsma
Onderwerp : persberichten.

Ede, 6-8-02.

Geweldpleegster.
Een 27 jarige vrouw uit Veenendaal kreeg gisteren een justitiële boete van 520 Euro opgelegd, omdat zij in de nacht van zondag op maandag op het Maandereind een 21 jarige vrouw en een 25 jarige man, beiden uit Ede had geslagen en geschopt en bij haar aanhouding politieagenten had beledigd. De 27 jarige vrouw en haar even oude vriend, eveneens afkomstig uit Veenendaal kwamen die nacht bij de woning van de 25 jarige Edenaar op het Maandereind. Toen de bewoner en de 21 jarige vrouw de deur open deden, kregen zij klappen en trappen van de later aangehouden vrouw. De ruzie zou gelegen zijn geweest in de relationele sfeer.

Diefstal auto.
Op de parkeerplaats van Van der Hagenstraat werd gisterennacht een Daihatsu Charade, kleur blauw met het kenteken ZB-10-TS, gestolen.

Geen treinkaartje.
De politie moest er gisterenmorgen aan te pas komen, om een 17 jarige man uit Dordrecht te bewegen zijn naam op te geven. Hij zat daarvoor zonder vervoersbewijs in de trein. Toen de man door de treinconducteur hierover werd aangesproken weigerde hij zijn naam op te geven. Toen de gewaarschuwde politie ter plaats kwam werd prompt zijn naam bekend.

Einde berichten.