doorbraak van contactcenterproduct Oké Communicator Mime-Version: 1.0


---
Nieuwe salesmanagers bij Connect-IT voor internationale doorbraak van contactcenterproduct Oké Communicator
---

Weert, 08/06/2002

Connect-IT Communication, ontwikkelaar van multimedia contactcenter applicaties, heeft haar verkoopteam versterkt met drie ervaren medewerkers. Het gaat om Paul van Bree (ex-CSS Telecom), Richard Klein (ex-KPN Telecom) en Brian Dort (ex-Colt Telecom). Het drietal wordt medeverantwoordelijk voor de verkoopbevordering in Nederland en Europa van de Oké Communicator, het door Connect-IT ontwikkelde softwareproduct voor multimedia call- en contactcenters. Connect-IT wil haar product, waarvan binnenkort versie 2.2 wordt geïntroduceerd, op een efficiënte en effectieve manier in de markt zetten en de verkoop versneld internationaliseren.

Paul van Bree (40) wordt de Sales Manager. In die functie is hij verantwoordelijk voor de uit- en opbouw van de commerciële en marketing activiteiten ter bevordering van de verkoop in Europa. Vóór Van Bree bij Connect-IT in dienst kwam, bekleedde hij leidinggevende commerciële functies bij CSS Telecom Nederland. Daarvóór vervulde hij commerciële functies bij Multihouse Networking, Apricot Systems, Olivetti, Heybroek en Compu'Train.

Paul van Bree is overtuigd van de voordelen van de Connect-IT-applicatie. "De Oké Communicator voldoet volledig aan de behoeften van het MKB", zegt hij. "Het pakket bevat alle functionaliteit die dergelijke organisaties nodig hebben, het is veel goedkoper dan de andere
automatiseringsoplossingen op de markt en het garandeert een snelle ROI. Ik geloof dan ook dat wij de grootste softwareproducent in Europa kunnen worden voor interne en externe call- en contactcenters met 25 tot 400 'seats' of 'agents'."

Richard Klein (39) is als accountmanager voor de regio Midden-Nederland aangetrokken. Klein deed voordien ruime saleservaring op bij KPN Telecom, waar hij verschillende functies bekleedde. Hij begon zijn carrière bij Hacavé, een im- en exportbedrijf. De duidelijke visie van Connect-IT en de open bedrijfscultuur waren voor Klein doorslaggevend voor zijn overstap naar het Nederlandse computertelefoniebedrijf.

Brian Dort (34) versterkt het verkoopteam als accountmanager voor Noord-Nederland. Dort zal zich in het begin voornamelijk richten op bedrijven die op het gebied van multimedia actief zijn. Doel is om de Oké Communicator en de eenvoudige integratie van de oplossing met bestaande software bij die bedrijven onder de aandacht te brengen. Brian Dort oefende verscheidene leidinggevende commerciële functies uit bij Esprit Telecom, Band-X en Colt Telecom alvorens hij de overstap maakte naar Connect-IT.

Geert van Eijk, die als CEO van Connect-IT zelf 27 jaar internationale managementervaring heeft bij grote telecombedrijven als Lucent Technologies en KPN Telecom: "De aanstelling van Paul, Richard en Brian past binnen de eerder aangekondigde plannen om ons verkoopteam te versterken, de Oké Communicator verder te commercialiseren en internationaal te doen doorbreken. Ons product, waarvan we binnenkort versie 2.2 lanceren, heeft alles om een hit te worden en om betere en rendabelere klantenservice mogelijk te maken. In een korte periode kan een operationeel multimediaal contactcenter worden gebouwd. De Oké Communicator heeft integratiemogelijkheden met andere applicaties, eenvoudig uit te breiden en de prijs-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard. We hebben een duidelijke focus: we richten ons op de kleine en middelgrote call- en contactcenters binnen welbepaalde verticale en geografische segmenten. Gesteund door onze bijkomende accountmanagers en ons bestaande netwerk van lokale value-added resellers (VAR's) in Europa VS en het Midden-Oosten, zijn we klaar voor verdere stappen in onze ontwikkeling."

---
END

---
Over Connect-IT
Connect-IT Communication, een 100%-dochter van Telematica International, is een computertelefoniebedrijf. Haar softwaretoepassing Oké Communicator optimaliseert de communicatie in interne en externe call- en contactcenters met 25 tot 400 agenten. De applicatie automatiseert en integreert de inkomende en uitgaande communicatie via verschillende kanalen (telefoon, voicemail, fax, e-mail, web). De Oké Communicator transformeert een Windows NT/2000-systeem tot een multimedia contactcenter en integreert traditionele PBX (Private Branch Exchange)-, ACD (Automatic Call Distributor)-, IVR (Interactive Voice Response)-, voicemail-, Unified Messaging- en faxsystemen. De toepassing maakt on-line toezicht en
real-time-rapportering en -bijsturing mogelijk. Ze is schaalbaar en geoptimaliseerd voor een snelle installatie, configuratie en integratie met andere systemen door value-added resellers (VAR's). De Oké Communicator is gericht op de zakelijke dienstverleningsmarkt, de gezondheidssector, de vervoer- en reisbranche, de groot- en detailhandel, de woningbouw en de financiële en onderwijsinstellingen. Interelectra, Rabobank, Manpower en VL Wonen gebruiken de applicatie van Connect-IT in hun contactcenters.
Voor meer informatie
Connect-IT (www.oke-communicator.com), Schatbeurderlaan 10, Postbus 109, NL-6000 AC Weert
Katja Wald, tel: +31 (0)495 584 800, fax: +31 (0)495 584 869
E-mail: k.wald@connect-it.ti.nl
NewsEngine PR (www.newsenginepr.com), Paasheuvelweg 26, NL-1105 BJ Amsterdam
Claudia Mairböck, tel: +31 (0)20 567 2170, fax: +31 (0)20 567 2177
E-mail: claudia.mairbock@newsenginepr.com
Ref.:CIT0022-C8532