Internationaal Concours Valkenswaard


En de winnaar is.....

Het eerste weekend van het Horse Festival Valkenswaard is nog niet ten einde, maar voor de resterende 4 wedstrijddagen zijn de ogen gericht op de ruiters en amazones die nu al aansprekende resultaten neergezet hebben.

Leslie Howard (USA) won meteen de eerste dag de Big tour (1,50m) met de elf-jarige schimmel Nick of Daimonds. Op zaterdag won ze de Gestüt am Schalsee prijs voor jonge paarden met de KWPN gefokte hengst Youp waarmee ze een dag eerder in dezelfde proef tweede was.

Bernardo Alves (BRA) deed precies het omgekeerde. Hij won op vrijdag de Gestüt am Schalsee prijs met Singular Joter II. De tweede dag won hij de Big Tour (1,50) met Corino 7.

Bij de amateurs wonnen achtereenvolgens; Prince Abdullah Bin Miteb Al Saud (KSA), Andres Rodriguez (VEN), Nathalie du Martin (FRA) en exact gelijk resultaat voor Nena Verlooy (BEL) en Maggie Ferguson (USA). Maikel van der Vleuten (NED) werd beide dagen tweede in de amateurrubriek (1,25m). Vrijdag met Audi's Impression en zaterdag met Audi's Domina. Met Audi's Impression werd hij in dezelfde rubriek vijfde.

Voor inlichtingen: CSI Valkenswaard Susanne Scheepers +31402068400