Ingezonden persbericht


2fe124.jpg

Persbericht

2fe175.jpg

Dennis Bartels benoemd tot Sales Director International iWay Software

Amstelveen, 6 augustus 2002 - iWay Software, dochterbedrijf van Information Builders en marktleider in middleware voor de integratie van data en applicaties, heeft Dennis Bartels (34) benoemd tot Director of Sales International. Bartels wordt verantwoordelijk voor de wereldwijde salesactiviteiten van iWay Software buiten de Verenigde Staten. De benoeming gaat in op 1 augustus aanstaande. Hij rapporteert aan Dennis McLaughlin (Vice President Sales). Bartels keert terug naar Nederland; hij wordt gestationeerd in Amstelveen.

Dennis Bartels was hiervoor als Director of Sales International bij Information Builders werkzaam op het hoofdkantoor in New York. Dit betrof een gelijkwaardige functie met zijn nieuwe. Het verschil is echter dat hij nu de opdracht heeft de wereldwijde sales organisatie van het begin vorig jaar opgerichte iWay Software op te zetten. Bartels: Echt pionieren, dus. Ik ben in mijn vorige functie goed gevormd binnen een bestaande sales-organisatie. In mijn nieuwe functie ga ik de opgedane kennis en ervaring benutten om een nieuwe organisatie op te bouwen. Het sales-model heeft in de VS zijn waarde bewezen. Ik ga er buiten Amerika mee verder.

iWay Software
iWay Software, een dochterbedrijf van Information Builders, is marktleider in middleware die e-business initiatieven versnelt door de snelle integratie van complexe back-office systemen. Het bedrijf voorziet in technologie die e-commerce, B2B, EAI en toepassingen voor mobile business integreert. Gespecialiseerd in het aansluiten van nieuwe e-business applicaties op back-office systemen, inclusief legacy informatiesystemen, biedt iWay Software ongeëvenaarde toegang tot meer dan 140 niet-relationele, relationele, transactie- en applicatie-databronnen*. De oplossingen van iWay Software zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de tijd, kosten, inspanningen en risico s van integratieprojecten in bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.iWaysoftware.com.

# # #

Trademarks: This press release refers to numerous products by their trade names. In most cases, their respective companies claim these designations as trademarks or registered trademarks

Perscontacten:

Marianne Jelgerhuis Theo Loth

(020) 456 33 67 0653 497 173

marianne.jelgerhuis@ibi.nl theo.loth@loth.nl