Ingezonden persbericht



Chemconnect annonceert cidx 3.0 support

Doorlopende betrokkenheid bij industriestandaards verzekert snelle en schaalbare connectiviteit tussen handelspartners en andere e-business platforms

Rotterdam, 6 augustus ChemConnect, de leidende elektronische marktplaats voor chemicaliën en kunststoffen, heeft de volledige ondersteuning aangekondigd van de Chemical Industry Data Exchange (CIDX") Chem eStandards" Versie 3.0. ChemConnect voorziet haar Leden van back-end connectivity tools en services, gebaseerd op elektronische berichten die zijn ontwikkeld met CIDX voor het kopen, verkopen en afleveren van chemicaliën. ChemConnect s oplossingen stellen bedrijven in staat snel en tegen lage kosten conformering aan CIDX te bereiken, waardoor foutvrije communicatie tussen handelspartners en netwerken via haar platform wordt bevorderd.

ChemConnect zal de bedrijfsprocessen van haar Leden ondersteunen door ze te helpen CIDX 3.0 documenten te implementeren. ChemConnect zal voortgaan met het uitbouwen van functionaliteit en het aanpassen van implementatietools die zijn gebaseerd op de behoeften van haar leden en hun connectiviteitsstrategie. De focus ligt daarbij op documenten op het gebied van financiële informatie, fulfillment, logistiek, planning en forecasting.

ChemConnect ondersteunt reeds lang de ontwikkeling van Chem eStandards en blijft gericht op het voorzien in de behoeften van de industrie met haar schaalbare oplossingen voor back-end connectivity. ChemConnect s ervaring in het ontwikkelen en helpen implementeren van gestandaardiseerde bedrijfsoplossingen brengt met zich mee dat nieuwe Leden die zich nu aansluiten bij de Hub binnen drie à vier weken hun back-end systemen geïntegreerd kunnen hebben met die van bestaande Leden en bedrijfsdocumenten kunnen uitwisselen.

Over ChemConnect

ChemConnect heeft de positie bereikt van wereldwijd toonaangevende online marktplaats voor kopers en verkopers van chemicaliën en kunststoffen. Het bedrijf voorziet in zeer effectieve oplossingen die de transactieprocessen voor inkopers en verkopers in diverse industrieën wereldwijd significant versnellen. ChemConnect biedt als enige gemakkelijk te gebruiken modulaire hulpmiddelen en services die de complete transactiecyclus stroomlijnen, vanaf de marktverkenning tot en met de onderhandelingen en de fulfillment. Door gebruik te maken van de innovatieve oplossingen van ChemConnect hebben 7.500 deelnemende bedrijven uit meer dan 135 landen toegang tot betrouwbare marktinformatie, realiseren ze lagere transactiekosten en maken ze een einde aan inefficiënties waardoor ze beter kunnen concurreren in een wereldwijde markt. Bezoek voor meer informatie www.chemconnect.com.

# # #

Note to Editors ChemConnect is a registered trademark of ChemConnect, Inc. All other product, trademark, company or service names mentioned herein are the property of their respective owners.

Perscontacten:

Theo Loth

Loth Content & Consultancy

+31 (0)653 497 173

theo.loth@loth.nl