Gemeente Coevorden

Twee nieuwe locatiedirecteuren aan de slag in de gemeente Coevorden

Op 12 augustus a.s., bij de start van het nieuwe schooljaar, gaan in de gemeente Coevorden twee nieuwe locatiedirecteuren van start. Jent Hadderingh uit Gasselternijveen is benoemd tot locatiedirecteur van de Van Royenschool in Schoonoord; Jan Willem Jonker uit Roden is de nieuwe locatiedirecteur van de Parkschool in Coevorden.

De heer Hadderingh volgt de heer Albers op. De heer Albers is met ingang van het nieuwe schooljaar locatieleider in Wezuperbrug.

Op de Parkschool in Coevorden komt met de aanstelling van de nieuwe directeur een eind aan een onrustige periode. De Parkschool heeft een tijdje gefunctioneerd onder leiding van een interim-manager. Met ingang van het nieuwe school is deze interim-manager gestopt en is ook hier een nieuwe locatiedirecteur benoemd.

Op 1 september a.s. komt de nieuwe algemeen directeur voor het openbaar basisonderwijs in dienst. Dit is Harm Tiemens uit Zevenhuizen. Deze algemeen directeursfunctie is een nieuwe functie binnen het openbaar onderwijs in de gemeente.